Retninger for funksjonen dra på en Sprint EVO

December 19

Retninger for funksjonen dra på en Sprint EVO

Som de fleste Android enheter kontrollerer du telefonen EVO med sine fire knapper og dens touchscreen. Det er noen grunnleggende touchscreen kontroller du bør vite om så du kan bruke telefonen riktig. Å trykke på elementer som vises på skjermen er ganske grei, men det være klart for deg hva "dra" skjermen midler. Funksjonen dra er en vanlig måte å samhandle med en moderne telefon, og når du har gjort det et par ganger, det bør begynne å føles naturlig og enkel.

Instruksjoner

• Gå til et sted der du vil bruke funksjonen dra. Ett alternativ er å trykke på "Home"-knappen, som har bildet av et hus på den, kommer du til "Home" skjermen hvor du kan praktisere dra vannrett til forskjellige kategorier. Eller du kan trykk "Søk"-knappen, som har bilde av et forstørrelsesglass på det, og skriv deretter inn i et ord eller uttrykk det skal søkes; telefonen viser deretter resultatene, og du kan øve dra loddrett gjennom søkeresultatlisten.

• Plass tuppen av fingeren på skjermen nær midten av skjermen.

• Dra fingeren raskt i retningen du ønsker å flytte skjermen innholdet, og--mens fortsatt flytte fingeren - løft det av skjermen. Tenk på det som du faktisk flytter elementer på skjermen med fingeren. For eksempel hvis du dra oppover, uansett hva du ser flyttes oppover med fingeren, og deretter hva er under den kommer til syne.

Tips og advarsler

  • Når du lytter til musikk, kan du dra fingeren over skjermen å hoppe fremover eller tilbake i en aktiv spilleliste.
  • Hvis du tar opp et søkeresultat i Google Maps, kan du fortsette til neste eller forrige resultat ved å dra høyre eller venstre i stedet for å returnere til kart-skjermen og vise resultatene det.
  • Noen ganger vil du se instruksjonene som skiller mellom "dra" og "flicking." Hvis du leser noe som forteller deg til å "bla" skjermen, det er egentlig bare en raskere versjon av dra og alltid betyr å dra i en opp eller ned retning, aldri venstre eller høyre.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com