Bushnell Yardage Pro 400 Laser avstandsmåler instruksjoner

July 24

Bushnell Yardage Pro 400 Laser avstandsmåler instruksjoner

Bushnell's Yardage Pro 400 er en laser range-finne monocular. Den blander en 5 ganger forstørrelse omfang med en LCD på skjermen; enhetens tent reticle viser målretting, yard, meter og modus. Pro 400 er primært laget for å bestemme området golfbaner. Det er også nyttig for jakt, båtturer og andre utendørsaktiviteter. For de fleste mål har enheten en maksimal Måleområde på 400 yards. Et søylediagram for målet kvalitet på LCD-skjermen viser den relative reflektiviteten av målet i områdets synsfelt; Dette spår nøyaktigheten av område-finne resultatet. Estimert til pluss og minus nøyaktigheten av område-figur vises når målingen. Yardage Pro 400 er drevet av en enkelt 9 volts Alkalisk Akkumulator. Den veier 18 oz.

Instruksjoner

• Se gjennom den monocular. Trykk på "Ild"-knappen på øvre høyre side av enheten å aktivere LCD.

• Mål enheten på målet minst 21 verft unna. Trykk "Fire"; Hold knappen nede til utvalg lesing vises. Slipp knappen. Vises i 30 sekunder.

• Syn en annen mål; Trykk og hold knappen "Fire". Utvalget av tidligere målet slettes og den nye konsentrasjonen vises.

• Trykk og hold tasten "Mode" på nedre høyre side av enheten i fem sekunder. Dette fører til at enheten å veksle mellom verft og meter. Enheten endres automatisk fra nåværende enheten til valgfrie enheten. Den nye enheten vises på LCD-skjermen.

• Skann et område som inneholder flere mål- eller et mål i bevegelse - ved å holde "Ild"-knappen i minst ti sekunder etter vises. Området oppdateres kontinuerlig så lenge knappen "Fire" er deprimert.

• Observere stolpediagrammet målet kvalitet - ligger øverst i midten LCD - når rettet mot et objekt. Gjenspeiles laser pulser tilbake fra målet opprette ruter på kvalitet målet søylediagrammet. En høy lesing på grafen indikerer en mer nøyaktig utvalg-måling-figur.

• Se etter "Presisjon" indikatoren på LCD-skjermen etter en rekke måling vises. Når "Presisjon" vises, er Reflektivitet av målet tilstrekkelig til å produsere nøyaktighet innenfor 1 tunet eller meter. Hvis "Presisjon" ikke vises, er at området-finne målet pluss eller minus 3 gårdsplasser eller meter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com