Hva er forskjellen mellom satellitt & RADAR bilder?

May 14

Satellittene har et kamera for å ta bilder. En radar overfører et elektronisk signal som spretter objekter og returnerer for analyse. Begge systemene kan detektere stasjonære eller bevegelige objekter, men skjermen presenteres på en skjermen kan variere enormt. Satellitt kameraer kan vise bilder som de faktisk vises, men radar kan opprette garantier for å vise ting kameraet ikke kan avsløre.

Satellitt-kameraer

Satellittene kan bære mange slags digitale fortsatt og videokameraer som sende signaler tilbake til jorden tusenvis av programmer. De kan bruke ulike objektiv og filtre til å pierce gjennom visse typer Vær hindringer og kan fokusere på små enkeltobjekt eller brede områder. Vær satellitter kan ta bilder av en hel orkanen flere miles bred. Et overvåkingskamera kan overvåke aktivitetene av personer eller kjøretøy eller fotografi dokumenter slik at operatøren kan lese dem. detaljer.

Kamerabilder

Satellitt bilder ser ut som det du vil se om det.

Satellittbilder vises som kameraet presentasjoner på en datamaskin eller videoskjerm. Bildene viser hva kameraet "ser", vanligvis samme som det menneskelige øyet. Temperatur gjenkjenning av sensorer i kameraet bestemmer fargen som vises i bildet på skjermen. Bevegelse vises på en TV-skjerm og live satellittbilder kan vise hva som skjer i sanntid med bilder som ser mye som hva du ville se hvis ser gjennom de samme filtre og linser med øynene.

Radar operasjon

Radar bruker bilder for å vise forskjellig informasjon.

Radar sender et enkle eller komplekse elektroniske radiosignal mot målet objektene, i noen verft eller langt over jordoverflaten. Når signalet spretter objektet og returnerer til mottakeren, kan analyse av signalet bestemme visse fakta. Tiden det tar for et enkelt signal å returnere bestemmer avstanden og Antennestilling bestemmer relative asimut og høyde. Fase og frekvens forskjellene mellom mer komplekse overført signaler og en mottatt bestemmer hastighet og retning. Noen radarer bruke kombinasjoner av signaler for mer detaljert informasjon.

Radar bilder

Informasjon mottatt fra analysen av signalet kan presenteres på flere måter. En politimann er radar kan bare fortelle hastigheten på målet i digital tall. En mer kompleks radar kan presentere en computer skjermpresentasjon som en orkan bruker forskjellige farger for bakgrunn, omrisset av storm, Sky tykkelse, temperatur, vind fart og nedbør. Informasjon som analyse av signalet kan gi kan bli presentert for en skjerm på noen måte at en datamaskin kan lage bilder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com