Hvordan installere en enkelt Subwoofer til en 4-kanals Amp

September 16

Hvordan installere en enkelt Subwoofer til en 4-kanals Amp

Bilstereo Forsterkere er klassifisert av antall kanaler de kraft. Vanligvis tilordner du en høyttaler til hver kanal, så en to-kanals amp driver to høyttalere og en fire-kanals amp krefter fire høyttalere. Men det er ikke hele historien. To - og fire-kanals forsterkere kan Bridge, en prosess som kombinerer to kanaler strømforbruket til én. Og du trenger ikke å bruke alle kanaler som forsterkeren har. Så, mens ved hjelp av en fire-kanals amp til makten en enkelt subwoofer ikke kan være det beste bruken av din ressurs, kan du gjøre det uten noen uønskede resultater.

Instruksjoner

• Skjær en lengde på høyttalerledningen som er lang nok til å nå fra høyttaler terminalene på fire-kanals forsterkeren til terminalene på din subwoofer.

• Dra fra hverandre de to fører på endene av høyttalerledningen og fjerne 1/2 tommers isolasjon fra endene av hver. Identifisere fører er positiv; se etter "+" tegn på ledelsen jakke.

• Løsne de to høyttaler terminalene på forsterkeren merket bak: R + og L-. Skyv nakne endene av ledningene i den ene enden av høyttalerledningen inn terminalene og stram. Positive ledningen går inn i R + terminalen.

• Trykk ned i rød høyttaler ledningen terminal kategorien subwooferen. Bare slutten av positive ledelsen på den andre enden inn i hullet i terminalen og slipp kategorien sette andre ledelsen i svart høyttaler terminalen til sub.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com