Enkel måte å spare iPlayer TV-programmer

February 28

Enkel måte å spare iPlayer TV-programmer

BBC iPlayer er en Internett-TV-tjeneste som tillater brukere å se BBC-programmer fra datamaskinen. Denne innovative teknologien har skapt tilgang til det store antallet TV-programmer, videoer og BBC radio arrangementer som personer kan ha bommet dagen før. Problemet med iPlayer er imidlertid at programmer kan lagres på en harddisk og eksporteres til andre enheter på grunn av deres koding. Det er noen måter du kan lagre iPlayer programmer permanent slik at du kan se dine favoritt BBC programmer igjen og igjen.

Ruby prosjektet

Fordi iPlayer programmer er basert på skript fra programmeringsspråket Ruby, vil Ruby nedlasting hjelpe deg å dekode DRM av BBC iPlayer programmer og se dem som du ønsker. Ruby er ofte tilgjengelig i programvarepakker for datamaskinen, eller det kan fås som en online nedlasting. Hvis du har både iPlayer og Ruby, kan du bruke programvaren til å opprette en fil som kan overføres fra datamaskinen til andre enheter. Disse DRM-fri nedlasting kan også deles på iPod uten ytterligere dekode dem. (De vil allerede være i riktig format for slike enheter.)

iPlayer fanget

Et gratis, åpen kildekode-teknologi kalt iPlayer fanget ble utviklet av de samme enkeltpersonene som for Ruby for å dekode DRM for permanent nedlasting av iPlayer programmer. IPlayer fanget kan lastes ned fra en rekke forskjellige nettsteder gratis. Motsetning til med Ruby for dekoding, gjør fanget alt legwork for enkelt som ønsker å redde iPlayer programmer, gjør det mye enklere å lagre og vise BBC show og videoer. Allerbest, iPlayer fanget stadig oppdateres med nye funksjoner blir lagt på en ganske regelmessig.

Andre metoder

BBC har gitt ut flere måter lagre iPlayer til forskjellige enheter og bruker det til å se ulike programmer. Nylig programmer for iPhone og iPod har blitt lansert og er tilgjengelig for kjøp fra BBC. Nokia-telefoner og andre mobilenheter kan også dra nytte av iPlayer. Programmer har blitt opprettet som tillater individer å dataoverføre iPlayer til visse spill enheter som Xbox og Wii. Mange av disse programmene er tilgjengelige gjennom torrents (hvis de ble utviklet av personer utenfor BBC) eller billig nedlastinger fra BBCS nettsted.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com