RCA TV problemer

November 16

RCA, en ledende produsent av forbrukerelektronikk, markedsfører en rekke produkter fra HD-TV til videokameraer. Hvis RCA TV ble gjort i våren 2010 var sannsynligvis produsert av på Corp Hvis TVen ble gjort før April 2010, var det sannsynligvis produsert av TTE Technology, Inc.

Frontpanelknappene fungerer ikke

Knappene på frontpanelet på TVen RCA fungerer ikke er et vanlig problem på RCA TV. Kontroller om knappene er låst. Dette er funksjonene foreldrekontroll installert på TV. Du kan låse opp knappene med fjernkontrollen. På menyen og deaktivere sperrefunksjoner til å aktivere frontpanelet.

Bildet er av

Tilgang til kvalitet bildeinnstillingene bruke fjernkontrollen. Når menyen kan du velge og endre bildekvaliteten. Du kan justere lysstyrke, farge, kontrast, farge og skarphet i bildet. Hvis bildet er fortsatt av farge, kan du kontrollere leverandøren antenne eller kabel å sikre at problemet ikke kommer på slutten.

Informasjonen i TV-guiden er ikke riktig

TVen RCA må være slått av for å motta oppdateringer. RCA anbefaler forlate TV minst 10 timer per dag så det kan oppdatere. Hvis du bruker en kabelboks, må boksen være på å få den oppdaterte informasjonen. Men hvis du bruker en, må Videospilleren seg deaktiveres for den samme tid som TV.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com