Slik installerer 5 høyttalere for en 4 kanalen Amp

June 24

Ledninger fem høyttalere til en fire-kanaler er ikke en vanskelig oppgave. Hvordan du gjør avhenger det egenskapene til forsterkeren og din personlige smak. Noen forsterkere er designet for å være bROkOblINGSbAR, betyr at noen høyttalere kan drevet av tilkobling over forsterker kanaler. For de fleste vanlige forsterkere er det enklere å koble to høyttalere til en av fire kanalene og koble en høyttaler til hver av de øvrige kanalene. Impedans på de to høyttalerne og grensen impedans på forsterkeren avgjør hvordan disse to høyttalere skal kobles, enten det er serien eller parallell.

Instruksjoner

• Bestemme hvilken av fire kanalene vil brukes til å drive to høyttalere. For eksempel bruke channel 4 til makten to høyttalere.

• Kjøre høyttalerledningen fra kanal 1 til høyttaleren som vil bli drevet av kanal 1. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra endene av hver ledning. Koble en ende av positive ledningen til positiv lydutgang terminalen av kanal 1. Koble en ende av negative ledningen til den negative lydutgang terminalen på kanal 1. Koble den andre enden av disse to ledninger til de positive og negative terminalene på kanal 1 høyttaleren.

• Gjenta trinn 2 for kanaler 2 til 3 med respektive høyttalerne.

• Kontroller grensen impedans på forsterkeren og impedans på høyttalerne. Hvis forsterkeren impedans grensen er 4 Ohm og høyttalerne er 4-ohm høyttalere, deretter må høyttalerne være kablet i serien koble begge til én kanal. Hvis høyttalerne var 8 Ohms høyttalere, eller Hvis forsterkeren hadde en impedans grense på 2 ohm, da de to høyttalerne kan være koblet i parallell.

• Koble de to høyttalerne i serien ved å koble den negative terminalen på høyttaler 1 til positiv terminalen på høyttaler 2. Koble deretter positiv terminalen på høyttaler 1 til positiv utgang terminalen på channel 4 på forsterkeren. Koble den negative terminalen på høyttaler 2 til negativt lydutgang terminalen av channel 4. Hvis høyttalerne skal være koblet i parallell, gå deretter til trinn 6.

• Koble de to høyttalerne i parallell ved å koble den negative terminalen på høyttaler 1 til den negative terminalen på høyttaler 2. Koble deretter positiv terminalen på høyttaler 1 til positiv terminalen på høyttaler 2. Koble deretter positiv terminalen på høyttaler 1 til positiv utgang terminalen på channel 4 på forsterkeren. Koble den negative terminalen på høyttaler 1 til negative lydutgang terminalen av channel 4.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com