Hvordan du kobler en gammel Videospilleren til HDTV

February 22

Det er mulig å koble visse videospillere til en HDTV. Fordi HDTVer ikke inneholder den gamle analoge inndata på eldre TV, kan du ikke koble videospillerne som bare støtter analog til en HDTV. Mange videospillere støtter imidlertid også S-Video og kompositt video tilkoblinger, som er tilgjengelig på fleste HDTVer.

Instruksjoner

• Finne standard definisjon video innganger på din HDTV. S-Video og RCA kompositt video porter kan være bak, foran eller på hver side av HDTV.

• Koble kablene som inndata. Hvis du bruker S-Video, koble enkelt spiss enden av S-videokabelen til video S-Video-utgang og koble røde, hvite og gule utstikkerne på motsatt side av S-videokabelen til tilsvarende røde, hvite og gule AV inngangene på HDTV. Hvis du bruker en RCA-kombinert kabel, koble røde, hvite og gule utstikkerne på hver side av RCA-kabelen til den tilsvarende røde, hvite og gule AV utganger på Videospilleren og kobler motsatt side av phonopluggen til tilsvarende røde, hvite og gule AV inngangene på HDTV.

• Sett HDTVEN til skjermmodus som samsvarer med tilkoblingen. Hvis du velger sammensatt, velg "AV" video-skjerm-modus. Hvis du velger S-Video, velger du "S-Video-video-visningsmodus.

• Slå på Videospilleren. Noen videospillere har en velkomst-skjermen som vil inaktiv på skjermen før du setter inn en VHS-tape eller starte innspillingen. Andre gjøre ingenting hele før du har satt inn et bånd. Du kan nå bruke Videospilleren som normalt.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com