Slik endrer du batteriet i en Alarm nøkkel fjernkontroll

January 26

Slik endrer du batteriet i en Alarm nøkkel fjernkontroll

Alarm nøkkel fjernkontroller brukes vanligvis låse bilen og holde det trygt fra potensielle tyver. Men er det også en rekke andre bruksområder for alarm nøkkel fjernkontroller, som kontrollerer din hjem sikkerhet system eller hjem safer. Hvis du opplever problemer med å aktivere alarmen med fjernkontrollen, kan det være tid til å bytte batteriet.

Instruksjoner

• Grundig inspisere alarm nøkkelen ekstern. Finne de små skruene på fjernkontrollen. Skruene er sannsynligvis plassert på baksiden av fjernkontrollen. Dette er der batteriet er installert.

• Gjøre bruk av en liten skrutrekker til å fjerne skruene. Spissen av en stor skrutrekker er usannsynlig å passe inn i små hullene på baksiden av fjernkontrollen. Små skrutrekkere finnes på din lokale jernvarehandel, og brukes ofte til teknisk utstyr og øyeglasset reparere jobber.

• Forsiktig satt din skruer. Pass på at du ikke mister dem som du trenger dem senere for å re-fest baksiden av batteriboksen til fjernkontrollen. Fjerne på baksiden av fjernkontrollen eller batteri-boksen. Batteriet skal nå vises. Batteriet til alarm nøkkelen er sannsynligvis runde med en sølv fargelegging.

• Finne en tynn, skarp gjenstand som kan brukes til å hente batteriet fra boksen. Batteriet kan være klemt fast på plass og plassen rundt det ikke stor nok til å passe fingeren inn. Gjøre bruk av alle slags liten mynt for denne oppgaven. Slip mynten til den lille plassen rundt batteriet og bruke det press for å trekke ut batteriet fra boksen.

• Sett det nye batteriet i boksen og justere den slik at den faller på plass. Kontroller at du passer det riktig, ellers kan du oppleve problemer med alarmen.

• Koble boksen batteridekselet til batteriboksen på baksiden av alarm nøkkelen. Sikkert vri skruene med din liten skrutrekker. Sikre at de er tett på plass.

• Teste alarmen for å sikre at det fungerer riktig. Hvis ikke, gå gjennom trinnene for å sørge for at du har satt inn batteriet riktig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com