Feilsøke en Insignia-TV

February 1

Feilsøke en Insignia-TV

I likhet med alle andre TV, en Insignia TV-apparatet kan fungere bra i en lang strekning av gangen men plutselig støter på et problem som gjengir TV ubrukelig eller delvis lammet. Kabeltilkoblinger, videoinngangen innstillinger og magnetization problemer er vanlige problemer som kan påvirke Insignia TV, men det er skritt du kan ta å diagnostisere problemene og lindre symptomer hvorvidt du har erfaring med feilsøking.

Instruksjoner

• Kontroller at TVEN Insignia er riktig koblet. Dette inkluderer kontrollerer at makt og diverse kabeltilkoblinger er plugget i og har ikke kommet løs- eller frakoblet. Kontroller at strømledningen er koblet til stikkontakten eller overspenningsvernet gir.

• Sjekk for Insignias skjermen for støy eller hva synes å være å flytte hvite prikker. Selv om koaksialkabelen synes å være fast på plass på baksiden av Insignia TVEN og har ikke blitt avbrutt, må det festes strammere til kabel-porten. Hvis ikke riktig på plass, løs koaksialkabelen kan forårsake forvrengning på Insignia TV skjermen, oftest referert til som "snø." Denne støyen på skjermen kan løses ved refastening koaksialkabelen slik at det er mer tettsittende i port.

• Kontroller A / V-kabler at hekte din kabel eller satellitt-mottaker på baksiden av TVEN Insignia. A / V-kabler har et sett med liggende på hver ende, med tre liggende i hvert sett. Hvert sett har en rød, en hvit og en gul spissen. Ta note det A / V-porter for disse liggende på baksiden av TVEN og baksiden av kabel-/ mottakeren er også rød, hvit og gul. Sikre at A / V-kabler er farge-matchet og i de riktige portene.

• Sjekk videoinngangen på TVEN Insignia. Når du bruker en ekstern, tilkoblede enheten som et spill system eller en DVD-spiller, må videoinngang være slått i rekkefølge for enhetens innhold skal vises riktig. Du kan bare ha glemt å bytte videoinngang tilbake til vanlig kabel/satellitt TV input, noe som resulterer i mangel på en kabel/satellitt feed. Finner "Input"-knappen på fjernkontrollen, og bruk den for å veksle tilbake gjennom dine innspill alternativer fram kabel/satellitt inngang.

• Sjekk inn Insignia TV viser for flekker. TV - spesielt på storskjerm variasjon - kan lide av magnetization av andre elektroniske enheter som er feilaktig plassert for nært til TV. Dette resulterer i flekker på skjermen. Bruk en stor magnetisk spole (se ressurser) å lindre problemet. Sakte bølge spolen i sirkler nær fronten av displayet Insignia TV demagnetize TV og reparere displayet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com