Hvordan Bi-Wire HK 3480

April 12

Hvordan Bi-Wire HK 3480

Folk som liker high fidelity lyd ofte delta i en tilsynelatende endeløs jakten på bedre og bedre kvalitet lyd reproduksjon. Noen ganger oppgradere komponentene er nødvendig, men noen ganger en ny måte å bruke eksisterende komponenter gir betydelige resultater. Bi-ledninger høyttaleren utganger av HK 3480 mottaker kan, i noen tilfeller føre til bedre lydkvalitet.

Instruksjoner

• Sjekk inngangsterminalene for høyttalerne og fjerne kobling klipp eller enheter som delta lavfrekvens og høyfrekvente innganger sammen. Sjekk baksiden nær inngangsterminalene for å identifisere høy - og lavfrekvens innganger samt positive og negative polariteten til terminalene.

• Kontroller at HK 3480 strøm er deaktivert. Koble to av høyttalerkablene til "Left" høyttaler utgangsterminaler på HK 3480. Kontroller at eventuelle polaritet markeringer på kablene er observert, og at kabelen er koblet til den riktige positivt og negative output terminaler.

• Koble den gratis enden av en av disse høyttalerkablene til lavfrekvente input terminalene på venstre høyttaler, gjør at kabelen er polaritet merking er observert og er koblet til de riktige terminalene for positive og negative. Koble gratis slutten av andre høyttalerkabelen til høyfrekvente terminalene til venstre høyttaler, observere polaritet som med den første fletten.

• Gjenta denne prosessen for høyre høyttaler tilkoplingene, koble to høyttalerkablene til HK 3480 "Riktig" høyttaler output terminaler og koble én kabel til høyfrekvente terminalene og én kabel til lavfrekvente terminalene på den høyre høyttaleren.

Tips og advarsler

  • Spesialiserte høyttalerkablene er tilgjengelig som er optimalisert for høye eller lave frekvenser. Vurder å bruke kabler gjelder for frekvensene de vil være håndtering.
  • Bruk alltid høyttalerkabelen større enn 14 gauge med HK 3480, spesielt for utvidet kabel kjører større enn 6 fot.
  • Du kan koble høy og lav frekvens drivere til HK 3480 høyttaler 1 og 2 utganger separat. Dette vil tillate deg å slå av og på de høye og lave driverne uavhengig om ønskelig.
  • Ikke bruk en høyttaler med en impedans på mindre enn 8 ohms med HK 3480 mottakeren. Bruker høyttalere under 8 ohms kan skade mottakeren.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com