Feilsøke en Linksys PAP2

August 28

Feilsøke en Linksys PAP2

Linksys PAP2 er en telefonadapter som lar deg fjernsamtaler gjennom Vonage Internett-tjenesten. Den har potensial til å spare penger kjøper i lang-avstand yrke. Installere kortet, alt du trenger er Internett og tastetelefon. Til tross for sin enkelhet i bruk, men kan du fortsatt få problemer du ikke vet hvordan å løse. Prøve å feilsøke dem på egen hånd før du kontakter kundeservice.

Instruksjoner

• Kontroller at telefonen er koblet til riktig port (telefon 1 eller telefon 2) - Hvis du ikke kan høre summetonen og LED-lys er ikke på. Kontroller at Ethernet LED lyser på telefon kortet. Hvis du ikke ser et lys, sjekk at ruteren og nettverkstilkobling er sikker til Internett. Plukke opp telefonen og ringe "80#." Henge opp og vente 30 sekunder. Når du plukker opp telefonen igjen, vil du forhåpentligvis ha en summetone. Hvis ingen av disse trinnene arbeid, gjenstarte din kabel/DSL modem, telefon kortet og ruter. Brukerhåndboken har instruksjoner på hvordan du gjør dette.

• Kontroller at ringevolumet på telefonen er satt til en høy nok nivå, hvis det virker som samtalene skal automatisk telefonsvarer. Kontroller at telefonen er koblet til riktig port. Kontroller at du har definert "portvideresending" på ruteren. Du må angi at de fire portintervallene skal videresendes til adressen til telefon kortet. Endre to telefon kortets innstillinger før du setter opp "portvideresending" ved hjelp av Interactive Voice Response menyen.

• Kontroller at du bruker 7-, 10- og 11-sifret ringer når du ringer, hvis samtalen ikke vil gå gjennom og du hører en rask opptattsignal. Du må bruke 7-, 10- og 11-sifret ringer når du kaller innen samme retningsnummer. Bruke 10 - og 11-sifret ringer når du kaller utenfor retningsnummerområdet. Hvis dette ikke er problemet, gjenstarte din kabel/DSL modem, telefon kortet og ruter.

• Koble strømadapteren hvis makt LED lys ikke kommer på, eller hvis det lyser rødt. Vent 5 sekunder og deretter koble den tilbake igjen. Hvis dette løser problemet, kontrollerer du at du bruker riktig strømforsyning. Du må bruke en som fulgte med telefonen kortet.

• Aktivere funksjonen "Tilgjengelighet nettverksnummeret" slik at du kan videresende anrop til et annet nummer mens nettverket er nede. Når nettverket ikke fungerer, kan du ikke motta samtaler direkte til Vonage ditt. Gå til vonage.com opp til å definere dette programmet og har samtaler sendt til et annet tall, for eksempel din mobiltelefon, når det er et problem.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com