Bruke Tork tid klokker

July 12

Tork er et selskap som gjør en rekke tid klokker eller tidtakere som kan brukes til å aktivere og deaktivere en rekke brytere. For eksempel, har de mange varmeapparatet tid klokker som kjører varmen i en bygning eller rom for en bestemt periode. De kan også brukes på lys eller fans eller mange andre bruker. De skal monteres av en autorisert elektriker, siden de krever en omfattende forståelse av ledninger og unngå elektrisk støt.

Instruksjoner

• Les urskiven på forsiden av enheten og finne tiden du enheten å operere. Det er 96 forskjellige "tabs" på enheten som kan slås på for å slå apparatet på eller av. Dra en fane ut vil slå enheten på 15 minutter. Forlater neste fane skjøvet vil slå den av. Vekslende faner på denne måten vil slå enheten av og på i 15-minutters intervaller.

• Skyv bryteren "velger" på enheten i Sentral posisjon automatisk aktivere tidsplanen programmert av fanene. Det kjøres automatisk tidsplanen programmert en gang.

• Valgbryter inn i "l"-posisjonen på bryteren aktivere programmert planen permanent. Dette betyr at enheten vil gå gjennom tidsplanen programmert kontinuerlig. Snu Valgbryter til "0" deaktiverer Tork tid klokken helt, betyr ingen programmert planen vil kjøre.

• Roterende urskiven midt på enheten kan også angi tid. Rotere med klokken og peker pilen på urskiven til tidsbestemte intervall foran på urskiven. Enheten forblir på under dette intervallet og slås av når urskiven har gått tom for tid.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com