Problemer med Zumo

August 20

Problemer med Zumo

Garmin Zumo er en GPS produkt designet for motorsykler. Det er fire modeller inkluderer: Zumo 220, Zumo 550, Zumo 660 og Zumo 665. Hver av disse modellene inkluderer Bluetooth forenlighet, muligheten til å snakke gatenavn, er vanntett og er forhåndslastet kart av Nord-Amerika. Selv om bruker ratifisere for disse produktene er ganske god, ifølge CNET vurderinger, er det definitivt en rekke problemer du kan støte på noen av dem.

Zumo 220

Hovedproblemet med Zumo 220, foruten den høye prislappen, er skjermen. Skjermbildet 220's håndterer ikke sollys for godt, noe som gjør dette til en dårlig faktor for å være en motorsykkel GPS. Ifølge gjennomgangen på PC World, ville "Hvis skjermen håndtert sollys bedre og hadde en bredere visningsvinkel, det være en perfekt motorsykkel GPS."

Zumo 550

Med Zumo 550, vil du støte noen forestillinger glitches nå og da. Ifølge en CNET editor, "Garmin Zumo 550's poeng i severdighetsdatabasen er utdatert og noen ganger ga oss galt gatenavn eller ingen street hele for noen sidegatene. Også er automatisk ruterekalkulering litt på den langsomme siden". Et annet problem er med kompasset, det fungerer bare i off-road modus. Mac-brukere bør være klar over at det er ikke Mac-støtte for Garmins MapSource programvare.

Zumo 660

Det store problemet med Zumo 660 er at det noen ganger ikke fungerer som en kartlegging enhet. Zoomefunksjonen kan vise en unøyaktig skala om hvor ting er. Den likeledes svikter å vise plasseringen av byer, veikryss og motorveier. Et annet problem er en lyd problem med programvaren. Enheten mister all lyd hvis brukeren prøver å lytte til mp3-filer. Lyden er også tapt når du navigerer gatene.

Zumo 665

En av de største problemene med Zumo 665 er at den slås ut av ingenting. Når dette skjer, må du starte den på nytt ved å fjerne og erstatte batteriet. Et annet problem har er med automatisk omberegning av en rute. Mange brukere savner noen av standardfunksjonene som 550 hadde, som viktigste turtall og drivstofforbruk måle skjermen. Men har Zumo 665 noen lignende problemer for 660. For eksempel er zoomfunksjonen på flere nivå litt mangler i detalj.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com