Hvordan kan jeg kopiere kassetter til MP3 ved hjelp av en mikrofon-Port eller USB?

August 27

Hvordan kan jeg kopiere kassetter til MP3 ved hjelp av en mikrofon-Port eller USB?

Hvis du er over 30 år, er sjansene gode du har noen gamle kassettbånd liggende rundt at du ikke har lyttet til over et tiår. Enten du føler deg nostalgisk for musikken til ungdom, eller du bare har en personlig innspilling du ønsker å dele nettet, er overføre en kassett opptak til MP3-format digital lyd ganske enkelt å gjøre. Du må skaffe seg noe utstyr, men du bør ikke bruke mer enn et par dollar på kontakter og kabler.

Instruksjoner

Definere

Dette er en 3,5 mm stereo lydkabel.

Få de riktige kabler og adaptere. Hvis datamaskinen har en lyd inn-port, kan du bruke en direkte 3,5 mm stereo kabel for å spille inn lyd. Hvis ikke, må datamaskinen ha en USB-inngang og du trenger en USB-kabel. Du må også adaptere tilsvarer kabelen (3,5 mm eller USB) til utgangen av kassettspiller. Den vanligste typen kassettspiller utganger er 3,5 mm stereo og RCA-stereoutgang. Du finner alle disse elementene online eller for en lyd eller elektronikk forsyning butikken.

• Koble til og slå på kassettspiller og datamaskinen.

Dette er hva en RCA audio inngang/utgang ser ut.

Koble lyd ut av kassett spilleren til inngangen på datamaskinen med kabler og adaptere.

• Åpne lydopptak programvare. Hvis du ikke allerede eier et lydopptak program, kan du enkelt kjøpe en online. Audacity er fri, plattformer og generelt ansett som en av de mest pålitelige programmene for innspilling enkel lyd.

Test

Dette er et eksempel på en audio bølgeform.

Plasser en kassett i kassettspiller og trykke på "Play". Klikk "Record" på lydopptak programmet på datamaskinen. Du burde se en bølgeform produseres til lydprogrammet---dette er den visuelle representasjonen av den innspilte lyden. Hvis du ikke ser en bølgeform, må du kontrollere innstillingene på datamaskinen.

• Åpne "Lyd" innstillinger på datamaskinen. Disse ligger i innstillingene panelet på Mac og på Kontrollpanel-menyen på Windows-maskiner.

• Sjekk inn lydinnstillingene. Lydinngang bør settes til "Ekstern mikrofon," "Innebygd Input," "Linje i" eller "USB Input," avhengig av systemet. Kontroller "Input volum" er skrudd opp.

• Kontroller at alle kabler og kontakter er arbeider og korrekt tilkoblet. Hvis du bruker gamle kablene, kan de være skadet eller utslitt.

Post

• Slå lydvolumet nivået på kassett spilleren til sitt høyeste nivå. Trykk "Play" og justere voluminnstillingene på datamaskinen sørge for opptaksnivåer bo innen mid-range av hva lydopptak programmet vil tillate.

• Spole tilbake kassett til hvor du vil starte innspillingen.

• Trykk "Posten" og "Pause" på lydopptak programmet.

• Trykk på "Play" på kassett spilleren og "Pause" på lydopptak programvare.

• Når du når slutten av kassett eller delen du vil spille, trykker du "Stoppe" på lydopptak programmet.

• Åpne fil-menyen og velg "Lagre som". Forskjellige programvare har forskjellige grensesnitt for å redde lydfiler, men alle får du velge hvilket format lagre. Kontroller at du velger "MP3" og lagre filen på et sted på datamaskinen der du kan finne den.

Tips og advarsler

  • Det er ulovlig å notere opphavsbeskyttet musikk eller opptak som du ikke lovlig kjøpte. Men er det ikke ulovlig å registrere opphavsbeskyttet musikk eller andre innspillinger i et annet format for personlig bruk.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com