Feilsøke en Comcast kontroller

January 18

Feilsøke en Comcast kontroller

Som Comcast kabel-TV kunde er du utstyrt med en kabel mottakerenhet og en fjernkontroll. Kontrollen brukes sammen med mottakerboksen og gir deg muligheten til å velge din programmering uten å reise deg fra ditt sete. Imidlertid kan fjernkontrollen synes å fungere dårlig fra tid til annen, i så fall må du feilsøke enheten å sikre at det fungerer.

Instruksjoner

• Snu Comcast ekstern opp ned og fjerne utklippet dekker batterirommet. Fjerne batteriene, la dem ut for et øyeblikk og plasser batteriene tilbake i fjernkontrollen.

• Trykk på "Power"-knappen på fjernkontrollen for å se om det fungerer riktig. Hvis ikke, ta batteriene ut igjen og sette inn nye batterier i fjernkontrollen.

• Fjernkontrollen til Comcast mottakeren og presse "Kabel." Trykk alle andre knapper og se hvis kabelen svarer. Hvis knappen TV eller DVD er presset, fungerer ikke knappene kabel.

• Trykk på "Enter"-knappen etter å skrive inn kanalnummeret i fjernkontrollen for å bytte kanal. Hvis den opprinnelige TV-fjernkontrollen nødvendig å presse "Gå inn"-knappen for å endre stasjonen, må du gjøre det samme med Comcast ekstern.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com