Hvor å fastsette platespiller Pitch Shift

March 11

Hvor å fastsette platespiller Pitch Shift

Platespillere være nyttig for DJs og hjem lydentusiaster, selv etter innføringen av det CD og digital media spillerne. Disse platespillere har solid tonearms som leverer lyd på p til høyttalerne på oppsettet. Pitch shift innrømmer brukernes å presist endre hastigheten som posten er spilt. Hvis du opplever problemer med denne bestemte fader, må du kanskje reparere eller erstatte denne delen.

Instruksjoner

• Koble platespiller fra stikkontakten å kutte av en elektrisk strøm gjennom dette utstyret. Stabilisere TONEARMEN med låsen, og deretter fjerne TONEARMEN vekt og nål. Fjerne tallerken mat, eller slipmat. Stick tomlene hullene tallerken og trykk ned til å fjerne denne delen.

• Plasser en pute på platespiller, deretter snu til understykket. Puten holder TONEARMEN trygt festet under denne vedlikehold prosedyre, så det er ikke nødvendig å bekymre deg for å skade noen deler.

• Skru ut de fire føttene, hvis nødvendig, fra hver av hjørnene av denne platespiller. Bruk presisjonen skrujern til å løsne bunnen stykke platespiller, men ikke Fjern skruene. Nøye løft nederst platespiller og satt til side for senere bruk.

• Finne banen kontroll krets bord og tilknyttede del. Skru ut de to skruene som holder dette stykket sammen og trekke unna å sjekke for eventuelle skader. Hvis noen av dreieskiven kontaktene på dette kretskortet er blåst eller løs, erstatte umiddelbart. Bruke litt loddetinn loddebolt og varme nødvendig forbindelser til kretskortet. Sett dette til side og la avkjøles før du installerer.

• Erstatt hele pitch-kontroll og kretskortet Hvis skaden synes repareres. Bruk avlodding pumpen for å fjerne hver av koble ledningene og andre deler du vil ta med de nye delene. Knytte loddetråd til din loddebolt og koble hver av delene i nødvendig pin hullene av kretskort.

• Skyv den nye banen Skift enheten på plass, utgjør at hullene på toppen og bunnen linje med hullene på dreieskiven selv. Hånd-skrue dette stykket i sted, så sikre med presisjonen skrujern.

• Installere alle delene som ble fjernet for å adgang din dreieskiven pitch shift kontrolleren. Skru fast alle skruene for å feste disse delene i posisjon. Snu din platespiller og fest fat, TONEARMEN vekt og nål. Sett slipmat tilbake på tallerken, deretter koble din platespiller og spille en post. Teste pitch Skift å sørge for at du utryddet problemer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com