Hva årsaker Pixilation på TV?

December 6

Hva årsaker Pixilation på TV?

Bildet som vises på TV-skjermen består av hundrevis av tusenvis eller millioner av personlige fargede ruter, kjent som bildeelementer, eller piksler. Pixilation oppstår når piksler i bildet blir synlig for det menneskelige øyet. Pixilation har mange årsaker, men de er alle relatert til det faktum at signalet mottas av TV er ikke sterk nok.

Antenne

Siden 2009, har nasjonale TV-stasjoner vært kringkasting utelukkende i digital, i stedet for analog format. Digital resepsjonen er mindre tilgivende enn analoge, så hvis din TV-antenne peker - enda litt - i feil retning, pixilation oppstå. Tilsvarende, hvis en antenne er uegnet for å motta digitale signaler eller antenne eller antenne bly er ødelagt, kan det ikke levere et tilstrekkelig sterkt TV-signal.

Kabler

Dårligere kabler mellom antennen og TVEN kan også forårsake pixilation, spesielt hvis kablene inneholder mange ledd, kontakter eller uskjermet adaptere. Holde kablene så kort som mulig, og prøv å erstatte standard antenne flylead - ledelsen brukes til å koble TVEN eller set-top-boks til en antenne-kontakten på veggen, med en høyere kvalitet versjon med gullbelagte kontakter.

Elektriske forstyrrelser

Elektriske forstyrrelser, forårsaket av husholdningenes belysning, apparater som vaskemaskiner, eller selv motorkjøretøyer, kan føre til pixilation av en TV-skjerm. For å redusere elektriske forstyrrelser, koble TVEN til antennen kontakten med en høy kvalitet, ubrutt kabel og holde den så langt borte som mulig fra kabler bærer generell elektrisitet. Hvis elektriske forstyrrelser vedvarer, kan du prøve å feste en ferritt ring - en liten diameter ring av hard og sprøtt materiale, består av jernoksid og én eller flere metaller - å antenne flylead. Ferrite har magnetiske egenskaper, og ferrite ringene er utformet for å kurere elektromagnetiske og Radiofrekvensinterferens ved kilden.

Atmosfæriske forhold

Uvanlig atmosfæriske forhold, som høyt lufttrykk, kan noen ganger føre til pixilation eller fullstendig tap av TV-mottak. Tilsvarende kan vind eller regnvær også forårsake pixilation. Vind kan navigere TV-antenne eller flytte høye trær i nærheten av eiendommen rundt slik at de forstyrrer TV-mottaket. Våt bladene på trærne - løvtrær er vanligvis mer plagsom enn bartrær – kan også redusere styrken på TV-signaler. Hvis pixilation oppstår under kraftig regn og fortsetter etter at regnet har stoppet, kan waterlogged din antenne eller antennekabelen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com