Sony Walkman MP3 instruksjoner

September 15

Sony Walkman MP3 instruksjoner

Sony Walkman merket har vært i forkant av bærbare elektronikk noensinne siden advent av kassett. Langs veien, Walkman har tilpasset seg skiftende markedsforhold og har introdusert nye modeller for nye lydformater. Som MP3-filer ble en mainstream musikk medium, tilpasset Sony Walkman sin form og funksjon. Lære hvordan du bruker de mest grunnleggende funksjonene i en Sony Walkman MP3-spiller er ganske selvforklarende, og snart vil du være i stand til å lytte til alle dine favoritt musikkfiler med letthet.

Installere Sony Creative Software

Akkurat som iPod personlige mediaenheten krever iTunes-programvaren for å arbeide, krever Walkman linjen av MP3-spillere spesiell programvare fra Sony. På datamaskinen, kan du besøke den Sony Creative Media Manager PRO offisielle nettsiden for en link laste ned programvaren for din Walkman. Når den er ferdig nedlastet, dobbeltklikk på ikonet "Kreative" å installere programmet. En InstallShield veiviser vil lede deg gjennom installasjonsprosessen. En gang fullført, starter du datamaskinen på nytt.

Koble din Walkman til datamaskinen

Hver Walkman MP3-spiller er solgt med en spesiell sync-kabelen som kobler datamaskinen. For å koble Walkman til datamaskinen, koble den lange enden av kabelen til Walkman-enheten, og koble den rektangulære siden til en USB-port. Walkman-serien av MP3-spillere er utformet for å fungere med USB 1.0 og 2.0-porter, så det spiller ingen rolle hvilken port du setter enheten i.

Legge til musikk og synkronisering

Når Walkman er koblet, vil det være en informasjonsutveksling mellom enheten og datamaskinen. Datamaskinen vil laste ned drivere fra enheten, og "kjenne" fra nå av. Nå kan du rippe musikk fra din personlige musikksamling, laste ned MP3s fra en forhandler eller opprette egne opptak. Med Sony Creative Software Media Manager PRO åpen, kan du importere den nedlastede musikken, og trykk deretter på "Sync"-knappen for å legge den til enheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com