Bluetooth-kompatible GPS-enheter

September 28

Bluetooth-kompatible GPS-enheter

GPS-enheter i biler tillater sjåførene å enkelt navigere ukjent terreng, og fordelene som tilbys av disse enhetene har gjort dem svært populære bil tilbehør. Mange GPS-modellene har nå Bluetooth connectivity. De ledende produsentene av GPS-enheter har hørt forbrukernes etterspørsel etter Bluetooth forenlighet og har reagert med et bredt utvalg av Bluetooth-produkter. Dette ekstra funksjonaliteten innrømmer sjåførene å bruke en Bluetooth-aktivert telefon, headset eller annet apparat via en GPS-enhet.

Garmin

Garmin har fulgt Bluetooth integrasjon i en slik grad at vier det en hel del av nettstedet til sine streiftog inn Bluetooth-teknologi. Sikkerhet, og i mange tilfeller lov, gjøres tilsier at bare handsfree-anrop mens du kjører. Garmin enheter med Bluetooth par sømløst med en Bluetooth-aktivert telefon, så du kan ringe og motta samtaler ved hjelp av GPS-enheten, mens telefonen sitter trygt på setet.

Det er mer enn 20 produkter i Nuvi og Zumo produkt av plagg som har Bluetooth sammenkobling evner.

Magellan

Foreløpig viser Magellan nettstedet 9 GPS enhetsmodeller som har Bluetooth-teknologi. Magellan har Bluetooth-kompatible produkter i Roadmate og Maestro. Disse enhetene er beregnet på skaffe drivere med en håndfri anropsalternativ i sine biler.

Magellan har styrket praktisk bruk av Bluetooth-funksjonen i sin GPS-enheter ved å gi økt lydkvalitet på enkelte modeller. Modeller som funksjonen Maestro 4700 en støyreduserende mikrofon. Dette hjelper deg å bli hørt tydelig selv om du kjører i et støyende miljø.

TomTom

TomTom tilbyr Bluetooth-kompatible enheter i sine kjøretøy navigasjon produkter og sin linje med innebygd GPS-enheter. Blue & linje med innebygd GPS-enheter som TomTom bygger for Alfa Romeo og Fiat biler har håndsfri ringing via Bluetooth-teknologi.

Ifølge kjøretøy navigasjon-delen av webområdet for TomTom fra November 2010 er det 3 kjøretøy navigasjon produkter som tilbyr Bluetooth evner. Dette er gå serien 550, 750 og 950 modellene.

Motorola

Forskjellen mellom Motorola og andre produsenter av GPS-produkter er at det er også en mobiltelefon produsenten. Ledende i mobiltelefonen industrien, har det vært en pioner innen Bluetooth-teknologi. Som et resultat, har Motorola omfavnet Bluetooth helhjertet i sin GPS-enheter.

Motorola linjen av GPS personlig styringen anordninger kalles MOTONAV. Alle modeller av MOTONAV har Bluetooth forenlighet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com