Hvordan du Wire en iPhone 3G

December 13

Hvordan du Wire en iPhone 3G

IPhone 3G er den andre versjonen av den populære Apple smart telefonen. Når du bruker enheten, finnes det flere forskjellige typer maskinvare kan du koble den til, alt fra datamaskinen til hodetelefoner og selv en TV. Hvis du er ny på Apple iPhone 3G, du trenger å vite nøyaktig hvordan du utfører de kabelbaserte tilkoblingene, hvorav hver bruker en annen kabel (to av dem er utstyrt med iPhone 3G ved kjøp).

Instruksjoner

• Koble 3,5 slutten av hodetelefoner til hodetelefonkontakten på iPhone 3 G. Dette vil tillate deg å lytte til musikk uten å forstyrre andre nærliggende individer.

• Koble USB strømkabelen til strømporten på bunnen av iPhone 3G. Sett inn den motsatte enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen. iTunes åpnes når datamaskinen oppdager enheten.

• Inn strømkontakten på bunnen av iPhone 3G iPhone slutten av iPhone til RCA-tilkobling. Koble RCA endene av kabelen til "Video In" portene på TV. Du kan kjøpe denne kabelen på de fleste butikker som bærer iPhone 3G og større elektronisk butikker. Slå på iPhone og TV, og velg "Video" som inndata på TV. Informasjonen fra iPhone lastes på TV-skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com