Hvordan abonnerer jeg Sirius Radio?

January 1

Hvordan abonnerer jeg Sirius Radio?

Sirius Satellite Radio er en av bare to satellitt radiotjenester i USA. (Et XM Satellite Radio, eies av samme selskap etter en 2008 buyout.) For prisen av utstyret kjøp og en månedlig avgift tilbyr Sirius en rekke radiostasjoner i høykvalitetslyd fra kyst til kyst. Abonnere på tjenesten er enkelt og kan gjøres online, på telefon eller på noen elektroniske butikker i person.

Maskinvare

Sirius tilbyr to tjenester: satellitt-radio og Internett-radio. For Internett-radio-tjenesten, alt du trenger er en datamaskin med en Internett-tilkobling og noen høyttalere, eller en iPod eller iPhone. Vil du bruke kjennemerket Sirius satellitt radio-tjeneste, men må du først kjøpe en av sine radioer. Dette er nødvendig fordi Sirius bruker proprietære teknologi for å komprimere og kryptere sine data signaler; ikke bare trenger du en satellittmottaker, men du må også programvaren behandle dataene. Sine radioer håndtere alt dette. Det er forskjellige modeller du kan kjøpe avhengig av om du vil satellittradio hjemme, i bilen eller på en bærbar enhet. De er tilgjengelig på mange elektronikk butikker, samt online der Sirius' egen nettstedet gir en brukervennlig portal. Du kan også kalle (888) 539-7474 å bestille på telefon.

Installasjon

Hvis du har en radio for å installere, kan du gjøre det selv eller velge for å ha den installert profesjonelt. Sirius gir installasjonsinstruksjonene på sin hjemmeside.

Påmelding

Når maskinvaren er klar, kan du fortsette med det faktiske abonnementet på deres satellitt radio-tjeneste. Gå til sirius.com. Hvis du musen over alternativet "Hva er Sirius" øverst på siden, vil du se "Pakker og tjenester" som ett av alternativene. Klikk på som tas til deres abonnement pakker side. De har en rekke pakker å velge mellom, basert på kanaler som du ønsker å abonnere. Du kan se komplett kanallisten for hver pakke. Klikk på "Få det nå"-knappen på pakken som beste interesserer deg, og under delen "Klar til å aktivere" Velg "Start her." Følg instruksjonene på skjermen for å gi dem informasjonen du trenger for å aktivere radioen.For å abonnere på telefon ringe (888) 539-7474.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com