Tips for å ta koret bilder

July 2

Tips for å ta koret bilder

Det er skuffende å være i en gruppebilde som resulterer i flere skjulte hoder, eller ansikter så liten at du ikke kan engang finne deg selv i bildet. Du kan ta en profesjonell gruppebilde av koret gruppen, uavhengig av størrelsen, noen gruppe fotografering tips.

Forberede

Improvisert gruppe fotografier kan være en oppskrift på katastrofe. For å fange en profesjonell fotografi hvor alle i arbeidsgruppen koret kan sees, må du forberede det perfekte bildet. Forskning hvor mange mennesker vil være i bildet, som vil hjelpe deg omfang ut et sted å passe hele gruppen. Et stort kor-gruppe kan kreve stigerør, mens mindre grupper kan bruke en scene eller samles rundt et piano. Velg en plassering med bakgrunn som ikke har for mange distraksjoner, så fokus av bildet forbli på gruppen.

Rekruttere

Velg en fotograf som har erfaring i gruppe fotografering. Fotografen kan selv vil hjelpe deg å velge en plassering for fotoseanse. Spør fotografen hvilken type kamera hun bruker, hvis hun gir ytterligere belysning og hvor mange skudd eller utgjør hun tar for gruppen. Hvis du har et stort kor-gruppe, bør du spørre hvor mange mennesker kan passe inn i et enkelt skudd å sikre at fotografen er forberedt på skyte panorama bilder. Om din fotograf er en profesjonell eller en amatør, la henne ta kontroll av gruppen og gi dem retning.

Kommunisere

Fortell alle i koret gruppen om fotoseanse slik de er forberedt. La koret medlemmer vet hva uniform eller kjole kreves for skyte, og gi alle noen dagers varsel, så de kan sikre at deres klær er hvitvaskede og trykket. Be koret medlemmer å bringe musikalske rekvisitter hvis nødvendig for skudd.

Positur

I stedet for standard positur høye personer i ryggen og korte mennesker foran, kan du være kreativ legge til bildets komposisjon. For eksempel spørre høyere kormedlemmene å stå i ryggen og senter med kortere medlemmer på kantene av gruppen. Gjør ikke for mange rader eller i gruppen bildet blir for dypt. Be medlemmene å heve chins litt og stå rett å forbedre holdning av gruppen.

Verktøy

For større kor grupper krever utgjøres fotografier lagene slik at alle kan sees. Hvis gruppen din må stå i flere rader, bruke fotografen en smalere blenderåpning. Hun bør også heve seg for å ta bildet ser ned på gruppen ved hjelp av en stige eller klatring på en taket eller balkong. Denne teknikken gir et interessant perspektiv til din gruppe skudd og fokuserer på ansikter i stedet for organer.Stativer er nyttig for gruppebilder siden de fange gruppens oppmerksomhet. Bruker et stativ og gir din fotograf også muligheten til å ramme, angi og fokusere raskere enn hun kunne holde kameraet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com