Hvordan fungerer en Radar Detector?

May 21

Hvordan fungerer en Radar Detector?

Bakgrunn

En radar detector, også kjent som en "fuzz buster," er en elektronisk enhet som gjør en driver oppmerksom hvis en law enforcement offisielle oppdager hans fart. Politiet har brukt hastighet detection enheter siden 1950-tallet. Radar detektorer brukes av sivile begynte å bli populære i 1970. Lovligheten av radarvarslere har vært omstridt gjennom årene. Det er ulovlig i enkelte land og være ulovlig i Virginia, Washington DC, og på militære baser.

Radar

For å forstå hvordan radar oppdagelsen fungerer, må du først forstå konseptet av radar. Radar ble først utviklet under andre VERDENSKRIG. Et radar-system ut elektromagnetiske bølger mot et objekt, bølgene er deretter returneres av objektet til mottakerenheten. Denne metoden kan brukes til å oppdage en objektenes hastighet, retning og utvalg. Siden utviklingen av radar, har det vært oppfinnelser som hindrer oppdagelsen av radar, som stealth fly og biler. En radar oppdagelsen enhet bare varsler operatøren hvis han registreres, det hindrer ikke gjenkjenning som en stealth.

Registrerer signaler

Radar detektorer er lik radiomottakere i bilen eller hjemme. Radiomottakere ta opp signaler i AM og FM-frekvenser. Radar detektorer finne frekvenser som brukes av tjenestemenn med radar våpen. Når radar detektor finner en frekvens som rettes mot bilen, signaler det driveren liksom, sannsynligvis av pipelyd. Det er en enkel teknologi. Selv om, som rettshåndhevelse etater utvide frekvenser for å oppdage hastighet, trenger bedrifter å produsere mer radarvarslere.

Andre typer hastighet gjenkjenning

Selvfølgelig politiet er klar over radar oppdagelsen teknologien og har oppsøkt andre måter å oppdage en fartsovertredelse bilist. Den nyeste måten politiet bruk å oppdage hastighet, er å bruke en laser pistol. Denne typen pistol branner hundrevis av lasere på en bil, lasere deretter spretter tilbake til pistolen. Ved å multiplisere lysets hastighet innen lasere når pistolen, kan hastigheten på bilen oppdages. Denne teknologien kalles LIDAR, og er fortsatt ikke så populær som hastighet våpen med radar på grunn av mengden av utstyr allerede i tjenesten.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com