Skarp Aquos vs Sony Bravia

April 29

Skarp Aquos vs Sony Bravia

Av skarp AQUOS og Sony Bravia er to banebrytende merkevarer på høydefinisjons LCD-TVer. Begge TV har stilig, slank design og høyteknologiske funksjoner som inkluderer de høyeste kvalitet bildene, surround lyd, og grønn teknologi. Men de to merkene har forskjeller også, og lære mer om hver er viktig i å avgjøre om Bravia eller AQUOS er den beste investeringen for deg.

Bilde

Det viktigste elementet til en TV er, selvfølgelig, bildet av skarp AQUOS og Sony Bravia både tilbyr topp-of-the-line bilde teknologi.

Ifølge-DigitalTrends.com er den beste funksjonen på skarp AQUOS sin bakgrunnsbelysning, noe som skaper høy kontrast og lysstyrkenivåer for en bedre helhetsbilde. Et lavt funksjonen reduserer gjenskinn uansett hvor i et rom TV plasseres, rask-shoot teknologi gjengir bilder uten visuelle lag og høy ytelse fargefilter systemet tillater for et mye bredere spekter av farger som kan reproduseres.

Bravia, i mellomtiden har full HD-oppløsning med LED-bakbelysning til å redusere skinn. Ifølge forbruker rapporter elektronikk bloggen, men er det mest spennende aspektet ved ny Sony Bravia at det gir en rekke 3D-klar modeller med to par 3D-briller og en innebygd 3D-senderen. Mange Bravia-modeller leveres også med en sensor som justerer fargen i henhold til lyset i et rom.

Størrelse

Både av skarp AQUOS og Sony Bravia kommer i en rekke skjermstørrelser. AQUOS har skjermer i følgende størrelser: 32, 40, 42, 46, 52 og 60 inches, mens Bravia tilbyr skjermer som er 22, 32, 40, 46, 52, 55 og 60 inches. Settene kommer i en slank, elegant design og Consumer Reports ble spesielt imponert av AQUOS' storskjerm og kompakt kropp, selv om DigitalTrends.com trodde AQUOS' base med sin store logo var nokså skjemmende.

Lyd

Av skarp AQUOS har ultrahøy oppløsning 1-biters forsterker som en opprinnelige lydsignalet 64 ganger raskere enn en CD. AQUOS har også virtual Dolby surroundlyd, en aluminium høyttaler boks som kan løsrevet fra hovedenheten og montert på en vegg for 3D-lyd og en rustfritt stål høyttalerdeksel å sikre bedre lyd. Til tross for alle disse funksjonene, men uttrykte flere brukeranmeldelser skuffelse med AQUOS' lydkvalitet.

Sony Bravia tilbyr Sony opprinnelige surroundlyd lyd enhancers, automatisk volumkontroll og usynlige høyttalere med lyd høyde og forbruker rapporter elektronikk bloggen skrøt BRAVIAs evne til å justere balansen mellom video- og basert på en posisjon i rommet. Men fremme Sony ikke lydsystem på Bravia så mye som de gjør det Bravia-kompatible hjemmekinosystemet, som gir mange av de samme lyd som AQUOS.

Ekstra

Av skarp AQUOS funksjoner heldigitale 1-chip bildebehandling, som gir høy kvalitet profilen via en liten brikke som tar ikke opp mye plass. I tillegg har AQUOS grønn teknologi som inkluderer en energisparende funksjon, miljøvennlige materialer, en 60.000 time lang levetid design og en grønn produksjonsanlegg. Men en AQUOS' beste funksjoner, ifølge-DigitalTrends.com, er dens og hookups, som gjør det enkelt å koble et videokamera, spillkonsoll eller lydutgang.

Sony Bravia har innebygd trådløst Internett som gjør det mulig å gå online rett fra deres TV og streame filmer, videoer og musikk umiddelbart. Bravia har også en USB inngang for opplasting av bilder, videoer og andre filer. Bravia Internett widgets som lar brukeren informasjon programmer til skjermen; og en svitsj som setter TV i en energisparende ventemodus. Forbruker rapporter elektronikk bloggen likte Bravia's Intelligence tilstedeværelse Sensor, noe som demper automatisk settets backlight når du har gått fra TV for en lengre periode.

Pris

Sony Bravia tilbyr en rekke modeller som varierer i pris fra ca $300 til $5000, med en gjennomsnittlig pris på rundt $2000, mens skarp AQUOS modeller varierer fra $899 til $3,999.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com