Hvordan installere en USB-Port i bilen min å spille min MP3-filer

April 17

Hvordan installere en USB-Port i bilen min å spille min MP3-filer

Legge til en USB-port til bilstereoen spille MP3-filer på USB kan flash-stasjoner gjøres på flere måter. Profesjonell installasjon anbefales, men hvis du gjør det selv, følg instruksjonene og forholdsregler som følger med enheten. Installasjonstrinnene varierer ved lyd bilprodusent og merke, modell og år for bilen. Vil en enklere løsning? Kjøpe en trådløs FM-modulator med en USB-port som plugges inn i sigarettenneruttaket og spiller av lyd via bilens FM-radio og høyttalere.

Instruksjoner

Hvordan installere en USB-Port i bilen min å spille min MP3-filer

• Erstatt stereoanlegget i dashbordet med en ny som har en USB-port. Følg de spesifikke instruksjonene som følger med den nye enheten. Kobler fra bilbatteriet først og fjerne trim instrumentpanelet. Koble ledninger sele og antenne kabelen. Fjern den gamle radioen fra dashbordet og Installer monteringssett for nye stereo, hvis nødvendig. Koble ledningsnettet av den nye stereoanlegg til bilens fabrikken ledningsnett krymping eller lodding ledningene sammen. Koble antennekabelen og plassere den nye stereoanlegg i dashbordet åpning. Test det ved å slå på strømmen og tuning i både AM og FM-stasjoner. Spille en CD. Sett en USB glimtet kjøre i USB-porten og spille en melodi. Hvis alt fungerer, fullføre installasjonen ved å sikre radio med CD-spilleren i dashbordet og installere deler av dashbordet trim panelet du fjernet tidligere.

• Bruk et kjøretøy-spesifikke grensesnitt kit å legge til en USB-port til det eksisterende i dashbordet stereoanlegget. Først kobler fra bilbatteriet og fjerne trim instrumentpanelet. Tilgang til baksiden av radio med CD av un veggmontering enheten fra dashbordet. Ikke koble ledningsnettet fra radio/CD enheten. Finn CD-skifter porten og deretter koble kjøretøy-spesifikke data av USB-grensesnittet til CD-skifter porten. Teste hva du har gjort så langt ved å slå på bilstereoen og bruke CD/aux. bytte til CD-skifter. Koble den ene enden av USB-ledningen grensesnittet og den andre enden til en USB glimtet kjøre lastet med musikk. Spill en låt, og kontroller at den spiller gjennom bilens høyttalere. Hvis grensesnittet fungerer, kan du fullføre installasjonen ved å sikre USB-grensesnittet i dashbordet, slik at plass til bil stereoplaten enheten å passe. Kjøre USB-kabelen inn i hanskerommet eller til en åpen plass på dashbordet. Monter radio/CD enheten og installere trim instrumentpanelet.

• Spille MP3s på en USB glimtet kjøre gjennom eksisterende bilradio og høyttalere med trådløs FM-modulator med en USB-port. Du trenger ikke å fjerne det eksisterende stereoanlegget. Inn bilens sigarettenner/Aux stikkontakten 12v adapter slutten av FM-modulator. Sett inn en USB glimtet kjøre med MP3s i USB-porten på modulator. Stille inn radioen på en av modulator's forhåndsinnstilte FM-frekvenser og bruke tuning hjulet eller knappen på modulator justere resepsjonen før du får statisk forstyrrelse lyd. Du må kanskje prøve flere av de forhåndsinnstilte frekvensene å få den beste resepsjonen og lydklarheten. Noen FM modulatorer med USB-porter har kontroller for forrige spor, spill/pause, neste spor og andre funksjoner.

Tips og advarsler

  • Pass på at ditt nye system er kompatibel med din merke, modell og år for bilen. De fleste online bil lyd nettsteder har en veiviser som hjelper deg å finne kompatible systemer.
  • Kontroller at det nye systemet vil operere med kontroller på rattet, hvis bilen har denne funksjonen. Du må kjøpe en adapter.
  • Noen bil stereoplaten modeller har USB-porten på frontplaten, mens andre kan løpe USB-porten til i hanskerommet.
  • Hvis du har en "premium"-lydsystem i bilen, må du kjøpe en spesiell adapter eller frontplaten.
  • Hvis datamaskinen bruker en PIN-kode, må du vite koden før du kobler radioen.
  • Be din bil lyd forhandler eller online selger om hjelp. De fleste tilbyr kundestøtte og ekstra installasjon tips.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com