Om Digital vidvinkel Converter ringer

January 26

Om Digital vidvinkel Converter ringer

For fotografer er tilgang til en rekke kameralinser viktig å ta skjermbilder av ulike fag, noen som ser best med en vidvinkel perspektiv. Digital vidvinkel linse konverteringsprogrammer kan brukes til å endre den effektive lengden av linser.

Effekt

En digital vidvinkel omformer, når festet til en standard objektiv, vil gjøre bilder laget med som objektivet ser ut som de tatt med en bredere vidvinkelobjektiv. Forskjellige vidvinkel konverteringsprogrammer vil ha en større eller mindre effekt, avhengig av deres omregningsfaktor.

Beregning

Vidvinkel linse omformere har omregningsfaktorer som er mindre enn 1,0. Jo nærmere omregningsfaktoren er til null, jo større vidvinkel det vil gi linsen det er knyttet til. For eksempel gjøre en 0,75 linsen omformer knyttet til en 50 millimeter objektiv vil det tilsvarende en 37,5 mm linse. En 0.56 linse omformer knyttet til det samme objektivet ville gi det en effektiv lengde på 28 mm.

Montering

Ikke alle digitale kameraer har tråder på kanten av sine objektiver. De som gjør kan lett har linsen konverteringsprogrammer knyttet, gitt diameter av konverteringsprogrammet samsvarer med linsen. Diameter er vanligvis målt i millimeter. Hvis det er ingen tråder, kan linsen omformer produsenter ha tilpasset objektiv mounts å aktivere sine konverteringsprogrammer som skal brukes med slike kameraer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com