Hvordan å demontere en Samsung SGH-A737 telefon

February 14

Hvordan å demontere en Samsung SGH-A737 telefon

Modell SGH-A737 er produsert og distribuert av Samsung, en sørkoreansk telekommunikasjon og elektronisk selskapet som er blant lederne i teknologiske nyvinninger. Samsung SGH-A737 tilbyr Bluetooth teknologien, en 1-megapixel kameraet og en fargen LCD skjermen. For å sikre riktig funksjon av alle funksjonene i Samsung enheten, er vedlikehold og reparasjoner som krever demontering ofte nødvendig. Om du er demontere din Samsung SGH-A737 for reparasjon, rengjøring eller andre årsaker, bør riktig teknikk i håndtering og demontering tas slik at alle eksterne og interne komponenter er skadet.

Instruksjoner

• Slå enheten ved å holde nede "Avslutt samtale". Åpne batterirommet på baksiden av telefonen og ta ut batteriet og SIM-kortet.

• Fjern seks skruene på toppen, midten og bunnen deler av telefonen. De nederste to skruene er skjult av små gummiplugg som kan fjernes ved hjelp av fingrene. han seks skruene på baksiden og hjelp #0 stjerneskrutrekker tilgjengelig fra din lokale jernvarehandel.

• Fjern bak tilfelle når skruene er fjernet. To sølv knapper på venstre side av telefonen skal komme ut når du har fjernet bakre saken.

• Løft opp og fjerne en oval-formet klistremerke nær batterirommet med en flat skrutrekker. Det er to skruer under etiketten.

• Koble topp PCB ligger i det midterste området på baksiden av enheten. Forsiktig lirke kontakten fra hverandre med en skrutrekker blad tips ved å plassere den mellom koblingen og PCB og vri hodet av skrutrekkeren så kobler. Under gjenoppbygging, pass på kontakt og PCB er stilt opp og koblet før du lukker telefonen.

• Fjern de resterende to skruene skjult under frakoblet kontakten og PCB. De to skruene er annerledes enn seks bak små skruer og skruer plassert under det ovale klistremerket.

• Fjern skyvekontrollen mekanisme fra sin posisjon ved å lett trekke og skyve på mekanismen før det er utgitt. Bånd kabel komponentene tillater ikke deg å helt fjerne skyvekontrollen mekanisme, men la deg fortsette med demontering av glidebryteren.

• Fjern seks skruene som holder glidebryteren på plass. Når skruene er fjernet, demontere glidebryteren ved å lirke det med en skrutrekker bladet mellom eksterne saken og den svarte delen av glidebryteren. Fortsett med skrutrekker bladet på siden av glidebryteren til en side av saken skiller fra glidebryteren. Den andre siden bør komme med en liten trekk.

Tips og advarsler

  • Holde skruer og komponenter i en bolle så de ikke er misplaced.
  • Siden Samsung A737 enheten bruker skruene i ulike størrelser og figurer for å huske hvilke skruer hører hvor kan spare deg tid når remontere telefonen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com