Sony Walkman MP3-spilleren holder ikke en kostnad

June 22

En fordel med Sony Walkman MP3-spillere er at du kan ta dem overalt for å nyte din favoritt former for underholdning, inkludert videoer og musikk. Et batteri som ikke holder strømmen kan imidlertid føre til at spilleren avsluttes uventet. Vite og forstå årsaken bak dette problemet kan være gunstig for å forbedre spillerens ytelse.

Årsaker

Sony MP3 Walkmans kommer med internt, oppladbart lithium-ion batterier. For at disse batteriene til å drive effektivt, må de brukes i optimal temperatur. Hvis brukstemperaturen er under 5 grader C (41 grader F), kan batteriets levetid bli forkortet. Spilleren kan i tillegg ikke holde en lengre kostnad hvis du bruker den over lengre tid eller spille filer, som opphavsrettslig beskyttet innhold. Batteriet vil ikke opprettholde et hvis det ikke var fullt ladet til å begynne med. I noen tilfeller kan vil et batteri som slites ut ikke opprettholde en kostnad. Ifølge Sony, når brukbare batterilevetid blir halv vanlig tid, selv etter lading av batteri fullt, bør batteriet erstattes.

Løsninger

Effektiviteten av batteriet er ofte avhengig av bruk, så slå din Sony Walkman når du ikke bruker den vil bevare batterilevetid og tillate den å holde en lengre kostnad. Før du kobler spilleren fra laderen, kan bekrefter at "Full" melding vises på skjermen forbedre batterilevetiden. Hvis du ikke har brukt spilleren for en lengre periode, kan det ikke holde en ladning, så Sony anbefaler gjentatte ganger lading og utlading batteriet for å forbedre effektiviteten. Batteriet trenger ikke slippes ut helt til null prosent før anklager. men bør du lade det ofte.

Tips

Hvis du ikke har tenkt å bruke spilleren for over et halvt år, kan lading av batteri minst en gang i denne perioden bidra til å opprettholde batteriytelse. Hvis du bruker en datamaskin til å lade spilleren, belastes ikke Deaktiver hvile- eller dvalemodus modus eller spillerens batteri.

Anbefalinger og advarsler

Hvis spilleren ikke er fremdeles holder en kostnad, kan du kontakte ditt nærmeste Sony forhandler for ytterligere feilsøking og mulig reparere. Ytelsen spillerens anbefaler Sony lade batteriet i en omgivelsestemperatur på 5 grader C til 35 grader C (41 grader F til 95 grader F). Opererer spilleren utenfor temperaturområdet kan forårsake batteriindikatoren å blinke. Sony sier at det antallet ganger en Walkman MP3-spiller kan lades før det blir brukt er ca 500 ganger; Dette nummeret kan imidlertid variere avhengig av bruken. Hvis batteriet lading syklus er tom, må du ta kontakt med Sony for å erstatte batteriet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com