Hvordan du bruker en Panasonic telefon modell KX-TG2357B

June 13

Hvordan du bruker en Panasonic telefon modell KX-TG2357B

Panasonic KX-TG2357B er en 2,4 gigahertz trådløs telefon med integrert digital svarsystem og ekstra håndsett og base. Den støtter en rekke avanserte funksjoner, inkludert høyttalertelefonen evner på base og håndsett, snakke ringer, og en tid/dag stempel på telefonsvareren meldinger. For brukernes hvem virkelig vil dra nytte av sin fleksibilitet, tilbyr ikke bare fire innebygde ringer melodier, men også muligheten til å laste ned ekstra musikalske ringetoner. Selv med alle disse funksjonene, kan KX-TG2357B også være ganske lett å bruke.

Instruksjoner

• Fjerne det KX-TG2357B fra emballasjen og plassere baseenheten og lader base din ønsket plassering. Koble telefonen baseenheten og koble AC-adaptere for begge enhetene til en stikkontakt. Sett batterier i hver av telefoner. Plass telefoner på deres ladere for minst seks timer å lade dem.

• Definere telefonsvareren hilsen ved å trykke knappen "Hilsen REC" på baseenheten. Det vil be deg om å trykke "Hilsen REC" igjen. Gjør dette og registrere din hilsen etter lang pipetone. Når du er ferdig, trykker du enten "Hilsen REC" eller "Stopp." Hvis det ved siden av "Svar på" ikke lyser, trykker du på "Svar på"-knappen for å slå på telefonsvareren.

• Ringe fra håndsettet ved plukke opp telefonen, trykke på TALK-knappen og ringer nummeret ditt. Når du er ferdig med anropet, trykker du "OFF" eller bare plassere telefonen tilbake i sin base.

• Bruk på høyttalertelefonen ved å trykke på knappen med et bilde av en Høyttalerdriveren og en pil på den. Du kan enten bruke denne knappen til å starte en samtale, eller bytte fra en telefon behøve en høyttalertelefon ringe når som helst. Pålegging håndsettet eller trykk på "OFF"-knappen for å avslutte samtalen.

• Svare telefonen ved å trykke enten "Snakke" eller "HØYTTALERTELEFONEN" knappen på telefonen når det ringer. Når du er ferdig med anropet, Legg på telefonrøret eller trykk på "OFF".

• Sjekk telefonbeskjeder på baseenheten ved å trykke knappen "Melding". Etter at du har lyttet til en melding, kan du slette det ved å trykke på "Slett"-knappen. Du kan også sjekke meldinger fra telefonen din ved å trykke sine "Meny" knapp, og deretter trykke "Velg" når "Melding Play" vises på skjermen. På dette punktet, bare følg den skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com