Hvor å hekte en Skift 3 XL-90 projektor

January 20

Hvor å hekte en Skift 3 XL-90 projektor

Shift3 XL-90 underholdning projektoren er en rimelig entry-level projektor. Beregnet for tilfeldig bruk, kan det projisere et bilde 90 diagonale inches i et mørkt rom. Selv om det har en relativt lav oppløsning, det er enkelt å koble og mates med lav oppløsning enheter som bærbare DVD-spillere eller iPod. Fordi det inneholder en innebygd høyttaler og forbindelseskabler, er det en integrert alt-i-ett-løsning for planlegger profilen overalt.

Instruksjoner

• Ta inkludert stereo sammensatt audio / video-kabelen ut av boksen. Koble hver av de tre pluggene - gule, røde og hvite - til de tilsvarende kontaktene på venstre side av projektoren. Koble den gule pluggen til "V"-kontakten, hvite pluggen i "L" kontakten og den røde pluggen til "R"-kontakten.

• Ta den andre enden av lyd-video-kabel og koble den til enheten kompositt video- og analog lydutgang. Med projektoren, kobler den gule pluggen til den gule-kodet kompositt videoen utgang, og den røde og hvite audio plugger til rød-og-hvit-kodet høyre og venstre analog utgang kontaktene.

• Plugg projektorens strømledningen til en stikkontakt og sikte den på en tom vegg. Aktivere projektoren ved å trykke på strømknappen, merket med en loddrett linje i en halvsirkel. Strømknappen ligger til høyre for volumkontrollen på det samme panelet som kontaktene.

• Bestemme om projektorens lydkvaliteten er adekvat. Hvis ikke, kan du koble sin stereominikontakt for 1/8-tommers lydutgang, merket med et bilde av et par hodetelefoner, til en enhet for lydutgang. PC-høyttalere med en 3,5-millimeter plugg kan kobles direkte inn i kontakten, eller du kan koble projektoren til en tradisjonell audio-system ved å koble hodetelefoner produksjonen til i lydanleggets analoge lydinnganger med en stereominiplugg-til-stereo-dobbelt-telefon 1/8-tommers-stereopluggen adapter.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com