Videokonferanser sikkerhetsfunksjoner

May 2

Videokonferanser sikkerhetsfunksjoner

Videokonferanser er stadig brukt i ulike bransjer som generell utdanning, jus og medisinske felt. Tiltrekningen videokonferanse er tydelig i fordelene av å kunne nå en fjern publikum, umiddelbar tilgjengelighet og reduksjon av reiseutgifter. Den mest utbredte ulempen til videokonferanser er sikkerhetsrisikoene involvert når de deler informasjon over Internett. De fleste videokonferanser tjenester ansette flere sikkerhetsfunksjoner for å hindre sikkerhetsbrudd.

Kryptering

Det primære sikkerhetstiltaket ansatt av mange videokonferanse-systemer er kryptering, som tillater informasjonen skal sendes til ulike partene som matematiske kode som bare kan leses av noen med en nøkkel til informasjon. Kryptering hindrer at informasjon blir stjålet eller svekket mens den blir overført. Det finnes to typer kryptering: Data Encryption Standard (DES) og Advanced Encryption Standard (AES). En typisk DES-koden er 56 biter lang, mens AES koder kan være 128, 192 eller 256 biter. AES-koder er lengre og vanskeligere å bryte, noe som gjør det til et sikrere valg for videokonferanser som kan omfatte sensitiv og konfidensiell informasjon.

Sikkerhetssertifikater

Videokonferanser tjenester har sertifisering, som indikerer at webområdet beskytter din informasjon. Sertifikater bidra til å sikre og opprettholde dataintegritet. Digital sikkerhetssertifikater utstedes av uavhengig tredjeparts sertifisering tjenester å godkjenne og bekrefte at informasjonen leveres av kilden, ment. Digitale signaturer brukes også til å bekrefte identiteten til personen som er oppretting, signering eller sende informasjon.

Kontosikkerhet

Opprettholde sikker konto informasjon og autorisert tilgang er avgjørende for alle videokonferanser tjenester. Sikkerhetsnivået kan variere fra bedrift til bedrift, men de fleste videokonferanser tjenester krever kontoinnehavere å opprettholde gjeldende passord-beskyttede kontoer. Mange videokonferanser plattformer tilbyr passordbeskyttelse grenser tillatt for feil passord input. I slike tilfeller kan en konto begrenses til passord klarering er løst. Deltakere som ikke riktig logikk å video konferansen kan ikke kunne delta.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com