Hva betyr feilen 32 betyr på Time Warner Digital kabel?

April 12

Hva betyr feilen 32 betyr på Time Warner Digital kabel?

Time Warner cable tilbyr kabel-TV i tillegg til telefon og høyhastighets internettilgang. Som mange kabelselskaper tilbyr Time Warner sine kunder muligheten til å bruke HD- og behovsbetinget programmering ved hjelp av en digital kabelboks. Den "feilmelding 32" er en av mange feil som kan oppstå når du prøver å bestille behovsbetinget programmering.

Hva er forespørselsbaserte programmering

Behovsbetinget programmering som Time Warner er forskjellig fra tradisjonell pay-per-view programmering på grunn av tilgjengeligheten til programmering. Betal programmering begynner og slutter på et bestemt tidspunkt og er bare tilgjengelig under sendetiden. På forespørsel kan kjøpes når som helst og er tilgjengelig umiddelbart. I mange tilfeller er behovsbetinget programmer tilgjengelig for gjentatt ser for en begrenset tid etter at du gjør kjøpet.

Kjøp On-Demand-programmering

Filmer og prime-time TV show er tilgjengelig for visning på forespørsel. Til behovsbetinget programmering trykk "A" på fjernkontrollen for å starte Access-menyen. Velg en "On Demand" kategori ved hjelp av "Piltastene". Når du har gjort ditt valg, trykk på "Velg" for å kjøpe programmet. Mens de fleste behovsbetinget programmering er avgiftsbelagt, finnes det flere gratis programmer også.

Løse feil 32

Det kan oppstå feil 32 når du navigerer gjennom on-demand-menyen eller kjøper. Time Warner anbefaler at du utfører en makt-syklusen av utstyret løse dette problemet. Til makt-syklusen set-top-boksen, koble den fra strømkilden og lar boksen frakoblet i minst 15 sekunder. Koble strømforsyningen tilbake i og gå tilbake til listen på forespørsel.

Vedvarende problemer

Mens en makt-syklusen av din kabelboks løser det "feil 32" problem når du kjøper behovsbetinget programmering, vedvarende problemer kan være forårsaket av andre problemer. Kontroller tilkoplingane på baksiden av din kabelboks og TV. Sikre fast noen koaksial eller andre kabeltilkoblinger for å hindre en løs tilknytning forstyrrer TV-signalet. Vedvarende problemer kan også være årsaken til problemer med ditt hjem ledninger eller tilkoblingen fra kabelselskapet hjem. Kontakte kundestøtte og Time Warner har en tekniker Sjekk ditt hjem ledninger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com