Effekten resultatet av en iPod

December 14

Effekten resultatet av en iPod

IPod har mange former og evner, men hver har et felles element: en forsterket hodetelefonkontakt. I 2006 hevdet en rettssak iPod var i stand til lyden nivåer så høye det kan forårsake hørselsskade, men iPod utgangseffekt forsøker å balansere lyd kravene lyttere med batteri-bevaring.

Apple spesifikasjoner

Apple ikke listen effekten resultatet av sin iPod på sine tekniske spesifikasjoner sider, men informasjonen i offisielle FAQs og andre områder bekrefte at gjorde en feil på alle iPod-modellen setter ut 60 milliwatt totale strøm, 30 mW på hver av de høyre og venstre kanalene. I tillegg har "Stereophile" magazine målt impedans på en iPod på mellom 4,5 og 6 ohm. Ett element Apple har fremme er et frekvensområde på 20 Hz til 20000 Hz, men tester har vist en redusert respons på bass slutten lydspekteret.

Forsterker produksjon

Selv om iPod spesifikasjoner har vært relativt konsistent, har design og produsenten av hodetelefon forsterker variert gjennom årene. Fra iPod starten i 2001 til 2006 kontrakt Apple med Wolfson mikroelektronikk å produsere dens lyd chips. I 2007 begynte Cirrus Logic produsere chips, som vises i hver iPod modell inkludert liten iPod Shuffle. Endringen i produsenten har resultert i subtile endringer i hyppigheten svaret, men effekten var ikke endret.

Input-enheter

IPod-hodetelefon forsterker ble gjort til stasjonen forbruker hodetelefoner og skal ha nok strøm og riktig output impedans for dette formålet. Men kan signalet være utilstrekkelig som linje-nivå innspill til et hjem eller bil Hørlig system. Dette er hovedsakelig på grunn av lav signal nivå iPod genererer for å beskytte dens akkumulator livet. De beste resultatene når du kobler iPod til en stereolinjeinngang, bør du bruke en forforsterker eller en forsterker laget for bruk med bærbare enheter.

Lydnivå

IPod lydnivået er målt på så høyt som 115 desibel, nok til å forårsake hørselsskade når opplevd for lengre perioder. På anmodning fra europeiske regjeringer begrenset Apple iPod lydnivået til 100 dB for alle enheter solgt i Europa.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com