Hvordan lage en TV-antenne for en bil

February 24

Hvordan lage en TV-antenne for en bil

Du kan gjøre en antenne for bilen med grunnleggende hjem forsyninger. Overgangen fra analoge TV til digital-TV krever at du har en digital overgang-boksen i bilen også. Du kan gjøre en antenne i noen få enkle trinn og koble den til TV montert i bilen å ha TV på farten.

Instruksjoner

• Skåret metall kleshenger i to 49 centimeter stykker for å gjøre en 150MHz antenneledningen inn.

• Koble en ende av hvert kutt stykke metall kleshenger i et choc. Koble én side av metall hengeren på venstre side av choc blokken og skru ned skruene å sikre det på plass. Sett inn venstre hengeren i venstre side av choc blokken og bruk en skrutrekker til å stramme skruen og sikre hengeren.

• Stripe koaksialkabelen ned til kjernen og isolerende ledningen med en ledning stripping verktøyet. Fest kjernen og isolerende skjoldet på koaksialkabelen til venstre og høyre side av baksiden av koaksialkabelen ved å sette kabelendene inn choc blokken og stramme til skruene for å stramme ledningene på plass.

• Koble den andre enden av koaksialkabelen til overgang-boksen og koble din digitale overgang-boksen til TV. Montere antennen på et område i bilen som lar koaksialkabelen å peke oppover. Juster metall kleshengere etter behov å plukke opp et signal. Du vil nå kunne hente TV-stasjoner i bilen.

Tips og advarsler

  • Merk at denne antennen ikke er veldig sterk, spesielt når mellom høye bygninger eller strukturer som kan blokkere et utsendt signal.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com