Feilsøke en Stanton STR8-80 nynne

August 18

Stanton Magnetics produserer en rekke platespillere, primært rettet mot DJs. Deres platespiller enheter er vanligvis direkte, og funksjonen rett tonearms for økt stabilitet når riper. Som alle analoge lyd-utstyr, kan de være utsatt for elektromagnetisk interferens eller hum hvis uønskede interne tilkoblinger. Det er noen enkle kontroller og feilsøkingsmetodene krever at du kan utføre selv før du tar dreieskiven til en kvalifisert tekniker, som kan løse problemet.

Instruksjoner

• Slå av strømmen av platespillere og mikser, og koble fra stikkontakten. Finn grønne bakken ledningen fra undersiden av dreieskiven. Stikker den fra boksen ved siden av inngangene RCA. Det er tynn skjermet tråd med to kanter spade kontakt på den løse enden.

• Finn jordingsskruen på baksiden av mikseren. Den ville ligne en 15 mm på 20 mm riflete stud. Det ligger vanligvis på egen hånd, så langt borte som mulig fra audio-tilkoplingene.

• Skru stud, avslørende smalere innlegget inni. Skyv to utstikkerne spade koblingen hver side av stud. Stram stud sikkerhetskopiering til spade koblingen er tett sikret mot basen. Plasser ledningen for å sikre at det ikke kontakte noen av andre ledningene på baksiden blandebatteri.

• Koble platespiller og mikser til strømforsyningen, og bruke dem normalt for å se om problemet er løst. Hvis ikke, eller hvis din STR-80 er en av utgavene uten jording, erstatte utgang phonopluggen med et tre dirigent platespiller kundeemne. Den har en ekstra jording som går bakken ledelsen fra dreieskiven til en dedikert spade kontakt innlemmet i phono ledelsen.

Tips og advarsler

  • Hvis ingen av trinnene løser bakken summingen, erstatte phono ledelsen eller koble platespilleren til en annen mikser å forsøke og isolere kilden til problemet. Feil ledninger kassetten til TONEARMEN kan også forårsake hum.
  • Aldri koble bakken ledelsen i din dreieskiven støpselet. Dette kan være ekstremt farlig.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com