Sony Walkman E440 feilsøking

November 30

Overføre musikkfiler til din Sony Walkman NWZ-E440 enkelt via en USB kabeltilkobling til datamaskinen, slip på noen hodetelefoner og nyte musikken. Den NWZ-E440 leveres med hodetelefoner, en USB-kabel, et stativ og medfølgende programvare å hjelpe filoverføringer og drift. Installere programvaren før du overføre filer til Walkman. Når den NWZ-E440 kobler til datamaskinen, kan det oppstå problemer.

Instruksjoner

• Koble USB-kabelen fra datamaskinen og NWZ-E440 tilbakestiller tilkoblingen, hvis enheten ikke belaste. Kontroller at du bruker ledningen og trygt koble begge ender til datamaskinen og enheten. Noen ganger enheten svikter å lade, hvis det er et sted som er kaldere eller varmere enn 41 eller 95 grader Fahrenheit, henholdsvis. Kontroller at datamaskinen er slått på og er ikke i hvilemodus.

• Tillate batteriet å lade i ca fem minutter, hvis "Koblet USB" eller "Koble" meldingen ikke vises på den NWZ-E440 etter den er koblet til datamaskinen via USB-ledningen. Koble USB-kabelen fra datamaskinen og koble den til en annen port. Gjeldende USB-porten kan være ødelagt eller deaktivert. Hvis USB-kabelen er koblet til en hub, kobler du kabelen og koble den direkte til datamaskinen.

• Koble USB-kabelen fra USB-hub eller -ledning, hvis spilleren blir ustabil mens lades eller overføre filer mens du er koblet til en datamaskin. Unngå koble USB-ledningen til USB-porten på tastaturet, også som det kan være utilstrekkelig for strømkravene til NWZ-E440.

• Snu den NWZ-E440 og sette en tynn, liten pin eller slutten av en binders inn i hullet "Reset". Trykk ned på knappen skjulte tilbakestille spilleren. Hvis "Reset"-knappen trykkes under operasjonen, kan data bli slettet.

• Hold nede knappen "Tilbake/Home" på venstre side av tastaturet til hovedmenyen vises, hvis du ønsker å formatere eller initialisere NWZ-E440. Trykk på navigasjonsknappen i midten av området tastaturet til å velge og "Play/Pause"-knappen midt på navigasjonsknappen å bekrefte følgende funksjoner i denne rekkefølgen: "Innstillinger," "Vanlige innstillinger," "Format", "Ja" og "Ja." Den NWZ-E440 begynner å initialisere og viser meldingen "Minne formatert" når du er ferdig. Hvis initialisert, alle NWZ-E440 innstillingene gjenopprettes til standardverdiene og alle filer - inkludert bruksanvisning - slettes fra enheten. Overføre filer du ønsker å lagre på datamaskinen eller sikkerhetskopi før formatering.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com