Hvordan du justerer en Video for det beste bildet

March 16

De fleste fjernsynsapparater selges i dag har høy oppløsning, og videokvaliteten er krystallklart. Hvis videoen på TVEN er ikke opp til din standarder, kan du justere bildet for å få bedre resultater. Gjør justeringen er enkel og kan gjøres ved hjelp av fjernkontrollen.

Instruksjoner

• Bruker fjernkontrollen, velg "Bilde"-menyen og bla gjennom hver av valgmulighetene å se hvordan det påvirker TV. "Standard" innstillinger er forhåndsinnstilt eller fabrikkinnstillingene og brukes for å vise TV-programmer. Den "Levende" eller "Dynamic" innstilling kan brukes for å spille videospill fordi det øker kraftig farge og kontrast. Innstillingen "Film/Pro" er best for å se på DVDer og andre videoer.

• Bruk fjernkontrollen til å få frem menyen "Bilde" igjen og justere kontrast og lysstyrke. Spille rundt med kontrollene til du får dine foretrukne innstillinger.

• Kontroller at alle kabler og komponenter er riktig tilkoblet og sikret. Hvis noen av tilkoblinger er løs, for eksempel forbindelsen mellom TV og DVD-spiller, vil bildekvaliteten påvirkes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com