Hva er en bassreflekshøyttalersystem?

July 19

Hva er en bassreflekshøyttalersystem?

Først opprettet i 1960, bruker en bassreflekshøyttalersystem lyd på baksiden av høyttaleren membranen til å fremheve lave enden lydfrekvensene. Dette er "lukket" boks systemer i både lyd og høyttaler kabinett konstruksjon.

Hva er en Bass Reflex-System?

Før bass refleks høyttalersystemer, ble høyttalere bygget i det som kalles en lukket boks. Dette betyr at høyttalerne var helt forseglet i et avlukke. Bass refleks høyttalersystemer har hull foran kabinettet som kalles ventilen eller port.

Hvordan fungerer med bassrefleks

Denne porten gir bass lyder ellers absorbert i kabinettet omdirigeres ut mot lytteren. Dette, selvfølgelig, oppretter fleksibiliteten i sammenkoblingen av kabinett design, høyttaler frekvensrespons og høyttaler kombinasjoner å oppnå forskjellige resultater for forskjellige programmer.

Fordeler og ulemper med Bass refleks

Den største fordelen for forbrukerne er at denne teknologien kan begrense forvrengning i bassfrekvenser for høyere mengder. En betydelig ulempe, men er udyktigheten for bass refleks høyttalersystemer å svare umiddelbart starter og stopper i musikken, fordi lyden fra kabinettet trenger fortsatt å unnslippe porten etter høyttaleren har sluttet å levere lyd.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com