Hvordan bruke Tiddlywiki på iPhone

August 12

Hvordan bruke Tiddlywiki på iPhone

Ved siden av Internett, har iPhone blitt en av de ledende multifunksjonelle enhetene fra forretningsmenn hjemmeværende likt. Ikke bare er iPhone utstyrt med håndholdte tilgang til Internett, men det finnes tusenvis av programmer å velge mellom å forbedre brukerens opplevelse. Å vite hvilke "apps" å velge mellom kan være tidkrevende. TiddlyWiki er en HTML-fil som er ment å spare tid og være nyttig i å utveksle viktig informasjon raskt og enkelt samtidig holde orden på de andre tingene på listen over "gjøremål". Om Tiddlywiki er ennå ikke en app, og det er ikke en måte å lagre den på din iPhone, kan det åpnes og redigeres via Internett gjennom både iPhone og datamaskinen med litt manuevering.

Instruksjoner

Installere Tiddlywiki

• Velge din nettleser. TiddlyWiki er skrevet i JavaScript for å være en mye mindre versjon av en "wiki", med de samme funksjonene i en wiki, på en HTML-fil. TechTerms.com definerer en "wiki" som et webområde som lar brukere opprette og endre deres materialet på nettstedet med egen nettleser. Det faktum at det er en enkelt fil gir deg frihet til å overføre informasjon ved e-post, USB-pinne eller en web-server med ett klikk. For å få Tiddlywiki på iPhone, er første besøk Tiddlywiki.com fra din datamaskin til å velge hvilken nettleser riktig for deg. TiddlyWiki opererer på en rekke nettlesere som: Internet Explorer, Firefox, Safari og Opera. En fullstendig liste er tilgjengelig på nettstedet.

• Last ned Tiddlywiki på datamaskinen. Besøk Tiddlywiki.com og klikk på knappen "Last ned" for å laste ned en tom versjon av iTiddlywiki (iTW).

• Registrer deg for en iTW nettsted. Klikk "Registrer deg" på Bidix nettsted (se referanse) for å opprette din egen iTiddlywiki nettsted for iPhone. Du vil bli bedt om å opprette et brukernavn og passord og oppgi din e-postadresse.

• Velg navnet på ved å klikke "Opprett et område" Bidix og skape et brukernavn og passord. Du kan også gi en liste over andre registrert brukernavn kan oppdatere dette området. Når dette er fullført, må du velge om du vil beholde det nye området offentlig eller privat.

• Last ned Tiddlywiki på iPhone. Besøk Bidixs hjemmeside for iPhone betaversjonen. To versjoner er tilgjengelige. Først er en tom iTW versjon som inneholder en HTML-fil med alle plug-ins og et stilark. Den andre versjonen tilbyr tom HTML-filen uten noen plug-ins og andre lagringsenheter alternativene, inkludert muligheten til å "lagre til disk" bruker Safari.

Hvordan å synkronisere Data

• Synkronisere dataene via iTunes bruker Safari med data url bokmerke. Flere oppdateringer vil bli gitt på denne funksjonen i fremtiden. Nå, vil du ikke kunne lagre direkte. lagring til en url er imidlertid mulig.

• Lagre dataene via en virtuell disk. TiddlyWiki dokumenter kan lagres på en virtuell disk ved hjelp av iPhone eller iPadTouch. Besøk GoogleGroups.com for mer informasjon. (Se referanse.)

• Lære tilhørende kommandoer og nyttig nettadresser for webområdet ved å gå Bidix og klikke på "Administrere din profil og området" og deretter "Nyttig URL."

Tips og advarsler

  • For å administrere webområdet, kan du gå til webområdet "Control Panel" på itw.bidix.info.
  • Dette programmet er fremdeles utarbeider bugs og kan være svært tregt.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com