Hvorfor bruke en solseil på en utendørs kamera?

May 28

Hvorfor bruke en solseil på en utendørs kamera?

Å ta bilder utendørs på en klar eller selv en skyet dag tilbyr masse lys. Men det er noe slikt som "mye lys" i et bilde. Sollys er svært direkte og vil kaste harde, unflattering skygger.

Flytt motivet i skyggen, der lyset er mykere - et skyggefullt område nær direkte sollys. Det andre alternativet er å bruke et fotografi solseil eller en scrim posisjonert for å spre og myke lyset.

Utstyr

Solen nyanser kan mildne eller spre lys for å eliminere harde skygger og skape et bedre bilde.

Solen nyanser er allsidig fordi du kan velge forskjellige størrelser som passer dine behov. De fleste parasoller er lett og portabel, i utgangspunktet bare stoff (bomull og gasbind) pakket rundt eller knyttet til en ramme.

Håndholdte og stå montert parasoller og scrims er rimelig og enkelt å bruke. En stor skygge eller scrim måler ca 6,5 føtter kvadrat og koster ca $375.

Bruke solseil

Du kan bruke solseil som et tak direkte over motivet for å avlede lyset. Se gjennom kameraet objektivet å sjekk for skygger og justere plasseringen etter behov.

Plass solseil på siden eller bak subjektet skråstilt på en 45 graders vinkel.

Fordi en solseil er lett, kan du ha noen hjelpe du holder den over emnet. Du kan også investere i lett lys står. En billig stativ koster ca $35 til $100.

Kjøp to små parentesene som passer på lyset står å holde og skråstille rammen.

Bruker en blits

Men det ikke er nødvendig å bruke en blits i dagslys, kan du fortsatt trenger å bruke en med en solseil hvis du fotograferer sent på dagen. Bruke en flash hjelper for å fjerne eventuelle skygger kunne i solseil kaste på et emne.

Kombinere bruk av blits med sollys er referert til som "fylle blits."

Hvis du har tid, kan du prøve flere skudd med og uten blits.

Effekter

Kvaliteten på lyset er den viktigste faktoren som kan gjøre et godt bilde til et flott bilde.

Sollys kan belyse et emne fra forskjellige vinkler avhengig av kameraets posisjon. Hvert trekk gjør en subtil endring i intensiteten og plassering av skyggene i bildet.

Fordi solen er nesten alltid høyere enn motivet, kan heve flash bidra til å lage bildene ser mer realistisk. Hvis du vil opprette en skummel og unaturlig utseende, sette lys flash under emnet.

Ta ulike skudd å finne effekten du leter etter i bildet.

Andre alternativer

Paraplyer, liker regn paraplyer, kommer i forskjellige størrelser og transportabel og lett. Fotografer bruke paraplyer for å reflektere lys direkte på et emne. En liten photo studio paraply omkostningene om $15 til $30 avhengig av kvaliteten.

Softboxes er utformet for å spre lys og kan se ut telt. Dette er vanligvis store og vanskeligere å transportere. Softboxes vanligvis koster minst $100 og opp, avhengig av kvalitet og størrelse.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com