Hva er USB-porten på min Comcast DVR for?

September 17

Digitale videoopptakere tillate brukere å spille inn filmer og TV-programmer fra en kabel eller satellitt-TV-kilde uten behov for VHS-kassetter, DVDer eller andre fysiske medier. Kabel-selskaper, som Comcast, bruker ofte DVRs som en måte å tilføre verdi til abonnementspakker, og å gi abonnenter en firma-merkede DVR enhet for lite eller ingen ekstra kostnad. Noen av disse DVR-enheter har USB-porter på dem som ikke har noen åpenbare funksjon.

Comcast DVR

DVR enheter fra Comcast til enkelte kunder kan være en av flere ulike DVR modeller laget av forskjellige produsenter. Selv om de tilbyr den samme kjernen funksjonen, kan det fysiske oppsettet av enhetene variere. DVR enheter har én USB-port på forsiden og en eller flere ekstra porter på baksiden av enheten, mens andre har bare én USB-port. Det fysiske oppsettet av en DVR enhet påvirker ikke sluttbrukerens opplevelse, men.

Deaktivert-porter

USB-portene på DVR enheter fra Comcast er deaktivert som standard. Dette er ment å hindre fjerning av dataene fra DVR enhet samt legge til data eller programmer til DVR. Dette sikrer at brukere ikke kan registrere programmering og overføre den til andre digitale medier og beskytter også DVR enheten fra uautorisert fastvareoppgraderinger eller andre programvare endringer som kan forårsake det til å fungere på måter enn de som Comcast ment.

Formålet med USB-porter

Noen brukere kan lure på hvorfor USB-portene er lagt til DVR enheter hvis de ikke er aktivert. Grunnen til dette er at DVR-modeller som brukes av Comcast er tilgjengelige for andre tjenesteleverandører og individuelle forbrukere som kanskje ønsker å bruke enhetene med USB-portene som er aktivert. En aktiv USB-port på en av disse DVR-enheter kan brukes til å justere innstillingene på enheten, oppgradere programvaren som DVR enheten bruker, legge til eksterne enheter som tastatur til enheten eller legge ekstra lagringsplass til enheten via en ekstern harddisk.

Opptak fra DVRs

Om USB-portene på Comcast DVRs er deaktivert, er det fortsatt mulig å spille inn video på DVD fra en av disse DVR-enheter. Enheten er koblet til datamaskinens TV-mottakerkort via HDMI eller andre tilkoblingstyper tillater brukeren å fange video data i sanntid som spiller på DVR. Comcast DVR enheter produsert av Motorola tilbyr flere alternativer, i tillegg til de funksjonen Firewire-utgangene på baksiden av enheten. koble DVR til datamaskinen via Firewire og installere programvaredrivere for Motorola DVR'S Firewire-tilkobling.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com