Typer overvåkingskameraer

October 9

Video-overvåking er definert som bruk av én eller flere kameraer for å overvåke et område eller anlegget, av hensyn til observasjon eller sikkerhet. Det er en rekke video overvåkningskameraene i bruk i en rekke formål. Vanligvis video overvåking er tenkt som de lille kameraene skjult i hjørnene av kjøpesentre og dagligvarebutikker, men det er viktig å innse at overvåkningskameraene brukes også i observasjon eksperimenter og offentlig sikkerhet også.

Bullet kamera

Bullet kamera er en av de mest populære typene overvåkingskameraer. Det er i hovedsak en kameralinse montert i én kompakt beholder formet som en kule. Disse kameraene er enkle å installere og vedlikeholde, og de gir sikkerhet tjenestemenn overvåking opptakene uten å være altfor påtrengende eller visuelt forstyrrende.

IP-kameraer

IP-kameraer er fremtiden for video-overvåking, og inkluderer en ny form for teknologi kalt "videoanalyse" mer nøyaktig undersøkelsen en scene. For eksempel kan et IP kameraet kunne gjenkjenne mistenkelige bevegelse basert på parametere programmert av eieren. Disse typer kameraer er relevante utenfor sikkerhetsbekymringer, kan de hjelpe forhandlere spore foten trafikk gjennom sine butikker.

Bord kameraene

Bord kameraene er lik hva du kan finne i en typisk spionasje film. Disse kameraene består av en liten linse koblet til et kretskort. Styret kan deretter plasseres i eller på et iøynefallende objekt som en veske, Koffert eller jakke jakkeslag. Bord kameraene er utmerket for covert overvåking, hvor skjule tilstedeværelsen av en innspillingsenhet er avgjørende. Bord kameraene er også plassert i de fargede kupler finner du i supermarkeder som stasjonære overvåking enhet.

PC-basert overvåkingssystemer

PC-basert overvåkingssystemer vanligvis innebære en liten, billig videokamera, for eksempel et webkamera, koblet til en datamaskin. Dette kameraet er ofte skjult Peric i et hjem eller bedrift, og tilkoblingen til datamaskinen er trådløs. Kameraet registrerer streaming-video som kan være lagret på en harddisk, eller streamet i sanntid til en internettside. Eiere av disse systemene kan overvåke videostrømmen med alle Internett-enheter, inkludert en mobiltelefon.

Alt-i-ett overvåkingssystemer

Integrert overvåkingssystemer brukes vanligvis til å beskytte store forretnings- og offentlige anlegg. Disse systemene inkluderer dyre, avanserte kameraer, inkluderer funksjoner som bevegelsespåvisning, ansiktsgjenkjenning og infrarøde sensorer. Hvis verdigjenstander eller informasjon står på spill, vil en alt-i-ett overvåkingssystem trolig være alternativet valgfrihet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com