Hvordan du bruker en laseravstandsmåler

March 16

Bruk av lasere i hverdagen har forbedret nøyaktighet og hastighet arbeid i ulike felt. Fotografer og arkitekter har tatt nytte av denne trenden med laser avstandsmålere å knipse et flott bilde eller bygge en ny struktur. Du bør lære å bruke en laseravstandsmåler for å gjøre vanskelig mål enklere å registrere.

Instruksjoner

Bruke en laseravstandsmåler

• Bli komfortabel med din laseravstandsmåler før du bruke den på arbeidsplassen. Du bør definere laseren i garasjen og måle ut avstanden mellom veggen og avstandsmåler. Denne metoden kan du prøve ut forskjellige funksjoner i et kontrollert miljø.

• Forbedre målene du mottar med laseravstandsmåler ved å øke frekvensen strålen. Du kan øke forstørrelsen av laser med en enkel roterende verktøy som endrer hastigheten på laserstråler sendt til målet.

• Sjekk mangelfulle opplesninger ved å ta ned flere mål i samme nærhet. De fleste avstandsmålere varsle brukere ved å komme opp med håpløst høyt tall eller feilmeldinger. Du bør ta minst tre mål innen en fot på hverandre et godt eksempel.

• Anchor din laseravstandsmåler til et stativ eller spesielle stå å lage en jevn stråle. De fleste selskaper som produserer laser avstandsmålere tilbyr et stativ med montering utstyr for anleggsarbeid.

• Balansere din avstandsmåler på flat mark å opprettholde en selv laser strøm mens du tar ned målinger. Du bør grave bena på stativ i bakken til å beskytte mot balanse problemer med din avstandsmåler.

• Bytt ut batteriene i din laseravstandsmåler ofte, slik at laser strømmen sterk. Den høye mengden energi som brukes av laser vil mest sannsynlig tappe batteriene raskt. Du kan forberede utskiftning i fremtiden ved å merke tiden mellom kjøpet og den første batteribytte.

• Kjøp en laseravstandsmåler som lar deg oversette målinger på en datamaskin eller bærbare stasjonen. Disse produktene vil koste deg mer enn vanlig lasere, men de lar deg analysere målene på design og arkitektur.

Tips og advarsler

  • Lær forskjellen mellom time-av-flight og fase-Skift målinger når du bruker en laseravstandsmåler. Time-av-flight mediet er en enkel beregning av tiden det tar en laser til å treffe et mål og tilbake i forhold til lysets hastighet. Fase-Skift målinger ta flere målinger og bestemmer avstanden i forhold til andre mål.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com