Hvordan oppgradere eldre modell HD-mottakere gratis

July 28

Hvordan oppgradere eldre modell HD-mottakere gratis

Alle elektronikk alder og nyere, bedre produkter kommer ut hver månedene. Dette gjelder for HD-mottaker som du bruker til å få satellitt eller kabel-programmering. Hvis du er ser for å oppgradere mottakeren, har du to alternativer. Du kan bytte ut hele mottakeren for en ny gjennom tjenesteleverandøren eller fastvaren den aktuelle mottakeren.

Instruksjoner

• Kontakt tjenesteleverandøren og be om den oppgraderte HD-mottakeren. Hvis du har pakken for et par år, vil en ny modell med oppgraderinger trolig være tilgjengelig.

• Du kan få en ny mottaker fra en nærliggende servicesenter, eller du kan arrangere en servicetekniker å stoppe og slippe en av. Hvis du plukke opp oppdatert mottakeren selv, er det enkelt å bytte den ut med gamle enheten. Koble fra tilkoblinger fra gamle mottakeren, og koble dem til de tilsvarende portene på den nye.

• Tjenesteleverandøren kan velge å bare oppdatere gamle mottakerens firmware. Ny firmware oppdaterer operativsystemet på mottakeren og kan ofte la det fungere akkurat som en nyere enhet. Når du har plassert serviceordren, sender tjenesteleverandøren deg en USB glimtet kjøre med fastvareoppdateringen på den. Du burde få det noen dager etter oppdateringsforespørsel.

• Når USB-flashstasjonen ankommer, slå den HD-mottakeren og setter USB flash-stasjonen til USB-porten på baksiden av mottakeren. Slå på HD-mottaker og den ville automatisk merker den tilkoblede enheten. La den kjøre gjennom oppdateringen fremgangsmåtene, så fjern USB-enheten når du blir fortalt kan du gjøre dette.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com