Hvordan å reparere en BlackBerry 8350i SIM-kortholderen

July 27

Hvordan å reparere en BlackBerry 8350i SIM-kortholderen

Blackberry 8350i er utformet og bygd for Sprint/Nextel iDEN nettverket. Denne smartphone er unik fordi det gir brukertilgang til tjenesten Sprint/Nextel presse-å-samtalen, en walkie-talkie tjeneste som tillater brukeren å ha opptil 20 samtaler i sanntid med andre brukere som har presse-å-samtalen funksjonen på mobilen. Fordi denne BlackBerry går på iDEN nettverket, i motsetning til de fleste Sprint mobiltelefoner, er den utstyrt med et SIM-kort, et lite rektangulært kort som lagrer brukerens registreringsinformasjon og telefonbok.

Instruksjoner

• Fjern bakdekselet og batteriet fra telefonen. Trykk liten sølv på nedre del av dekselet, og Skyv dekselet ned. Ta ut batteriet ved å lirke det fra rommet og trekke det ut av telefonen.

• Ta ut SIM-kortet. SIM-kortet er satt inn skriften ned med avkuttet hjørne øverst til høyre. Passer fingerneglen under denne kanten og trekk kortet ut ved å skyve det til høyre.

• Inspisere SIM-kortholderen for skade. Hvis utklippet på holderen er hakk eller sprekker og SIM-kortet ikke lenger gjør en sikker tilkobling, sett SIM-kortet inn telefonen med delen avkuttet på øverst til høyre og metall kontaktene vender ned. Plasser et lite stykke selvklebende tape over kortet, men ikke dekker noen av metall tilkoblinger på telefonen.

• Inspisere metall koblingspunktene mellom SIM-kortet og BlackBerry. Bruk hermetisk luft å rengjøre metall poeng ved å blåse ut eventuelt rusk fra innsiden SIM-kortholderen. Deretter legger litt rubbing alkohol på en bomullspinne og tørk metall tilkoblinger på både SIM-kortholderen og SIM-kortet selv. La tørke og deretter sette inn SIM-kortet til telefonen.

• Installere batteriet inn i BlackBerry, sørge for tilkoblinger på batteriet justere med de i telefonen. Skyv batteridekselet på plass.

• Slå på BlackBerry 8350i ved å holde nøkkelen "slutten samtale/strøm" på forsiden av enheten. Nøkkelen er merket med et ikon som ser ut som en rød håndsett.

Tips og advarsler

  • Det kan ta opptil 10 minutter til telefonen for å hvile og enda lenger for datatjenester skal gjenopprettes. Hvis data-tjenester ikke gjenopprettes innen en time, kan du ringe Sprint/Nextel å feilsøke problemet på 800-639-6111.
  • Hvis disse feilsøkingstipsene ikke fungerer, kan SIM-kortet være ødelagt. Ta BlackBerry til et Sprint/Nextel servicesenter for diagnose og reparasjon.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com