Hvordan oppgradere Blu Ray Firmware

October 1

Noen ganger må en Blu-rokke Spilleren oppdateres for å legge til nye funksjoner eller fikse feil som påvirker aversely avspilling. Dette gjelder spesielt for eldre spillere, som ikke kanskje har innebygd støtte for online alternativer eller andre spesielle funksjoner nye Blu-ray. I disse tilfellene må spillerens firmware, programvaren installert på enheten, oppdateres. En fastvareoppdatering kan høres vanskelig i begynnelsen, men det vanligvis bare krever en tom plate og litt av din tid.

Instruksjoner

• Bestemme merke og modell antall Blu-ray spilleren. Dette er vanligvis på forsiden eller baksiden av din spiller og er vanligvis en kombinasjon av tall og bokstaver, som "BDP540." Skriv ned nummeret.

• Gå til produsentens webområde for Blu-rokke spilleren og søk etter en fastvareoppdatering for spilleren. Informasjon om firmware er vanligvis plassert i delen "støtte" på websiden. Hvis du har problemer med å finne en fastvareoppdatering slik, gå til en søkemotor og skriv inn modellnummeret til Blu-rokke Spilleren etterfulgt av "firmware" eller "firmware oppdatere." Dette skal peke deg i riktig retning. Også, se koblingene i delen ressurs for sider som inneholder koblinger til offisielle Blu-ray-oppdateringer.

• Last ned oppdateringen av fastvaren. Dette er vanligvis en zip-fil som inneholder den oppdateringsfilen og instruksjoner om hvordan du oppdaterer fastvaren. Les denne filen og følg instruksjonene nøyaktig. Fastvarefilen har vanligvis brenne på en CD og deretter settes inn i spilleren. Oppdateringen vil deretter starte automatisk.

Tips og advarsler

  • Aldri slutte en firmwareoppdatering pågår. Det kan permanent skade din Blu-ray-spiller.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com