Hvordan ta opp fra HDMI

November 20

HDMI (høy definisjon media interface) er en digital dataprotokoll for overføring av lyd- og videosignaler mellom enheter via én kabel. HDMI bærer et høyoppløst video signal og så mange som åtte separate kanaler med digital lyd for multi speaker surround-lyd gjennom en mottaker. Opptak fra HDMI innebærer koble en enhet med en HDMI-kontakt for å fange HD-signaler. Du kan for eksempel koble en DVR (digital videospiller) til en kabel eller satellitt TV-mottaker med en HDMI-kabel. Fordelen er at du bare trenger en enkel kabeltilkobling til å starte innspillingen.

Instruksjoner

• Slå av både HD-enheter før henge dem opp med kabel.

• Koble en ende av HDMI-kabelen til utgang på baksiden av kildeenheten, f.eks. Koble den andre enden til innspilling eller input-kontakten på baksiden av apparatet enheten, for eksempel en DVR. Kontaktene er vanligvis merket "HDMI."

• Slå på strømmen for begge komponentene.

• Angi innspillingen enheten på signalet du vil registrere. I dette eksemplet angi kanalen for programmet du vil spille inn fra HDMI til innspillingen enheten, for eksempel en DVR, med nummertastaturet på frontpanelet eller fjernkontrollen.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com