Hvordan erstatte olje Pan pakningen i en Chrysler Sebring

June 8

Hvis du oppdager en skjemmende dammen av olje under motoren din Chrysler Sebring, kan det være tid for å endre olje pan pakningen. Det er en utfordring å endre olje pan pakningen i Sebring modeller med større motorer, men hvis din Sebring har en 2.0-L motor, kan du prøve jobben. Her er hvordan du bytter olje pan-pakning i en 2001 og senere modell Chrysler Sebring med en 2.0-L motor.

Instruksjoner

• Parkere Chrysler Sebring på en plan overflate, og blokkere bakhjulene sikkert. Jack opp fronten av bilen på jack står. Fjerne negative batterikabelen.

• Krype under bilen og Finn bunnpluggen på undersiden av olje pan. Skyv en bøtte under avløp pannen. Bruk en socket fastnøkkel til å løsne olje pan pluggen, og fjerne den med fingrene, så det ikke vil slippe inn i bøtte. At oljen skal tømme i bøtte.

• Koble negative batterikabelen. Fjerne deler bøying braketten, foran motoren mount og braketten, og ta av strukturelle dekselet i olje pan. Fjern deler inspeksjon dekselet. Ta av oljefilteret, og hvis din Sebring har klimaanlegg, fjerne olje filter kortet.

• Ta ut boltene som holder i olje pan på plass, og fjern forsiktig i olje pan. Skrap av gamle pakningen med en sparkel eller et lignende verktøy, være forsiktig med å klø begynte overflaten. Flaten begynte med løsemiddel, og utslette innsiden av olje pan.

• Bruke en 1/8 tommer perle med selvklebende pakning fugemasse olje pumpe til motorblokken linjen. Koble den nye pakningen og sette bolter på. Dreiemoment dem til 105 tommers pounds installere et nytt oljefilter, og koble kortet hvis du fjernet den.

• Koble støvdeksel på deler, olje pan strukturelle forsiden, foran motoren mount og braketten, deler bøying braketten. Erstatt i olje pan plugg og dreiemoment det 25 fot pounds fest negative batterikabelen.

• Fjerne bilen fra jack standen. Fyll motoren med fersk olje og kontrollere nivået med en dipstick. Chrysler Sebring modeller krever ca 4,5 quarts olje. Hell gamle oljen i en tom melkekartong og ta det til en garasje eller farlig avfall avhending for forsvarlig avhending.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com