Hvordan bruker jeg funksjonen HP TX tavle?

March 2

Hvis du eier en Hewlett Packard TX-datamaskin, er det viktig å forstå hvordan å bruke tavle-baserte funksjonene som maskinen har å tilby. TX datamaskinen kan brukes som en vanlig bærbar PC eller en tavle der du kan bruke en smak blyant for å skrive på datamaskinen Frihånd og kan bruke maskinens touch-funksjoner. Bruke maskinen som en tablett, må du forstå forskjellene mellom maskinens vanlig bærbar datamaskin og tavle moduser.

Instruksjoner

1 Trykk på "Power"-knappen på datamaskinen, og la maskinen fullt laste. Grip den skjerm delen av datamaskinen og vri det mot venstre til skjermen begynner å flytte. Fortsett til skjermen beveger seg 180 grader og vender i motsatt retning.

2 Trykk ned på skjermen og trykk på til det er flat mot og dekker tastaturet. Skjermen vil nå være på samme sted som tastaturet var under vanlig bærbar PC-modus.

3 Bruk skrivespissen for å berøre ikoner eller kommandoene på skjermen for å velge dem. For å skrive, bare ta pennen skjermen og skriver som med en vanlig penn. Skjermen vil registrere strøkene i skrivespissen og la deg skrive fritt. Du må ha en tekstbehandling-side eller et program som godtar tekst åpne for bruk skrivespissen for å skrive på skjermen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com